Winnaars Rotterdamse Zakenvrouw Awards 2018

Monique Delfgaauw van Lommerijk en Dok 99 Rotterdam heeft vanavond in een volle burgerzaal van het stadhuis de prestigieuze Rotterdamse Zakenvrouw van het Jaar Award gewonnen. Janne Vereijken won in de categorie Zakenvrouw Zonder Personeel. In de categorie Aanstormend Talent ging Saskia Warnaar van Fröbel Rotterdam er met de prijs vandoor. De zakenvrouwen kregen de awards uitgereikt door burgemeester Aboutaleb en de winnaars van de eerste editie.

Met veel enthousiasme, expertise in hun vakgebied en een ‘handen uit de mouwen’-mentaliteit, hebben de winnaars van de Rotterdamse Zakenvrouw Awards hun business opgebouwd. Tot de finalisten voor de Zakenvrouw Met Personeel behoorden, naast selfmade-zakenvrouw Monique Delfgaauw, ook onderwijsondernemer Joyce Plas van de Dit is Wijs Groep en ondernemer met een missie Laamia Elyounoussi van het schoonmaakbedrijf Schone Zaak. In de categorie Zakenvrouw Zonder Personeel nam Janne Vereijken het op tegen sociale ondernemer Michèle Sparreboom van HartInDeFik en salestijger Danny Lindner van BRAM. Lease. Bij Aanstormend Talent was Saskia Warnaar samen met de goedgebekte Marieke van Zanten van Te Gekke Bekkies en rechtsgeleerde Angelique Bhagwandin van Easy-Legal geselecteerd.

De 3 jury’s hebben zich de afgelopen weken gebogen over het vele Rotterdamse vrouwelijke talent. Zij hebben de 15 genomineerden geselecteerd uit de vele aanmeldingen en vervolgens de 9 finalekandidaten gekozen. Het publiek mocht tot gisteravond op hun favoriet stemmen. Ruim 2800 Rotterdammers brachten hun stem uit. De jurykeuze was doorslaggevend bij de keuze van de winnaars.

Rotterdamse Zakenvrouw van het Jaar Award

De Rotterdamse Zakenvrouw van het Jaar Award stimuleert, inspireert, verbindt en geeft bekendheid aan vrouwelijk ondernemerschap in Rotterdam als voorbeeld voor andere ondernemers.

De Zakenvrouw van het Jaar in Rotterdam is een voorbeeld voor andere vrouwelijke ondernemers en stimuleert hen zichzelf te ontwikkelen. Naast haar visie, financieel inzicht en creatief ondernemerschap werd de Rotterdamse Zakenvrouw beoordeeld op haar successen en onderscheidend vermogen. Haar maatschappelijke betrokkenheid bij en het verstrekken van werkgelegenheid in de regio Rotterdam woog eveneens mee in de selectie.

Organisatie 

De organisatie van de verkiezing is in handen van de Stichting Rotterdamse Zakenvrouw, welke bestuurd wordt door Danielle de Wilde, Jettie Bourquin, Yvette Huijsmans en Patricia Gijp. Met de Zakenvrouw van het Jaar Awards in Rotterdam willen zij niet alleen de Rotterdamse powervrouwen in het zonnetje zetten, maar andere vrouwelijke ondernemers ook stimuleren zichzelf te ontwikkelen.

Voor meer informatie zie www.rotterdamsezakenvrouw.nl

Deel dit verhaal, kies je platform!
Share

Over de schrijver:

MKB Rotterdam Rijnmond staat voor samenwerken, verbinden én versterken en doet dit bijvoorbeeld door een breed scala aan (netwerk)activiteiten, een actieve lobby en individuele ledenvoordelen. Onze kerntaak is de lobby namens de ondernemers. Die is alleen effectief en representatief als wij de bestaande ondernemersorganisaties en hun achterban weten te verbinden en te versterken. Dat betekent dat we onze collega organisaties in hun waarde laten, maar wel de handen ineen slaan om gewapend met het sterke merk MKB-Nederland het ondernemingsklimaat te verbeteren. MKB Rotterdam Rijnmond wil de verbinding van de ondernemers in de stadsregio Rotterdam tot stand brengen door de organisatie van (grootschalige) netwerkbijeenkomsten waar iedereen welkom is. Deze evenementen organiseren we samen met de andere koepels, ondernemersorganisaties en businessclubs. Onze bijeenkomsten zijn een verrassende ontmoetingsplaats, waar men in een informele sfeer de bestaande banden kan versterken, steeds nieuwe contacten kan leggen met private en publieke partijen en inspiratie kan opdoen. Kortom: MKB Rotterdam Rijnmond vormt door haar bereik en contacten de poort voor en naar het lokale MKB-bedrijfsleven.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *