Uitnodiging People’s Business 17 en 18 januari 2018

Op 17 en 18 januari van 16:00 uur tot 21.30 uur vindt de 19e editie van People’s Business plaats. Ook dit jaar is er weer een speciaal MKB Rotterdam Rijnmond plein waar wij u natuurlijk graag verwelkomen. Samen met de Businessclub van Sparta Rotterdam vult MKB Rotterdam Rijnmond de gehele Rotterdam Hal van de beurs met een 40-tal stands van onze partners en leden.

Registreren is eenvoudig door op deze link te klikken.

Wat kunt u verwachten op People’s Business 2018?

Plenaire kennissessies en masterclasses

Op beide dagen biedt People’s Academy van 17.00 uur tot 18.15 uur plenaire kennissessies, waar inspirerende sprekers hun ervaringen delen en het publiek meenemen in het thema. Dit jaar ontvangen wij onder andere Daan Roosegaarde, Deniece von Harras, Hans Beekman en Rinke Zonneveld. Ter aanvulling op de plenaire sessies worden er in kleine theaters op de netwerkvloer verdiepende masterclasses aangeboden en presentaties aangeboden w.o. de presentatie van de Kredietunie Rotterdam door Dick Nonnekes.

Opening
Van 18.15 uur tot 18.35 uur verzorgt Burgemeester Aboutaleb de opening.

Netwerkvloer
Behalve MKB Rotterdam Rijnmond en Sparta Rotterdam zijn er ook paviljoens aanwezig van Port of Business, Rotterdam Topsport en CHIO Rotterdam. Uiteraard profileren bedrijven zich ook individueel. Beleef het thema ‘Next Economy Metropool’ tijdens People’s Business 2018.

Speeddaten
Tijdens de People’s Network speeddate sessies bouwt u uw netwerk uit. Gedurende een half uur maakt u kennis met 6 verschillende Rotterdamse ondernemers. Na afloop van het event ontvangt u de gegevens van de ‘speeddate’ deelnemers uit uw sessie.

Zowel voor de plenaire sessies, masterclasses en het speeddaten, kunt u zich tijdens het registratieproces aanmelden.

Kijk voor meer informatie en het volledige programma op pbrotterdam.nl

Wij verwelkomen u graag op People’s Business 2018!