Uitnodiging Netwerk Nieuwjaarsreceptie Bubbels + Business maandag 8 januari 2018

Graag nodigen MKB Rotterdam RijnmondBusiness Netwerk Rijnmond en Worldhotel Wings u uit voor dé niet te missen nieuwjaarstraditie Netwerk Nieuwjaarsreceptie “Bubbels + Business” op maandag 8 januari 2018 vanaf 17.00 uur. Het eerste glas bubbels en de hapjes worden u aangeboden door Worldhotel Wings,  MKB Rotterdam Rijnmond en Business Netwerk Rijnmond, de overige consumpties zijn voor eigen rekening.

Programma

Het programma is netwerken, netwerken en nog eens netwerken. Samenwerken, verbinden en versterken zijn immers belangrijke kernbegrippen voor MKB Rotterdam Rijnmond en samen met onze partners Business Netwerk Rijnmond en Worldhotel Wings willen wij daarom graag met u het glas heffen op een goede start van 2018 tijdens de nieuwjaarshappening van netwerkend Rijnmond.

TIP: Bekijk ook alvast de Netwerk nieuwjaasreceptie Bubbels + Business 2018 promoclip hier!

  • Datum: maandag 8 januari 2018
  • Tijd: 17.00 tot 20.00 uur
  • Locatie: Worldhotel Wings – Rotterdam Airportplein 55, 3045 AP te Rotterdam. Voor een routebeschrijving klik hier.

Aanmelden?

Klik hier om u aan te melden voor Netwerk Nieuwjaarsreceptie Bubbels + Business 2018 en gebruik de invitatiecode: 8bb2018

Let op: Reageer snel want de capaciteit is gemaximeerd!

Graag tot ziens op 8 januari en alvast goede zaken voor 2018!

Deel dit verhaal, kies je platform!
Share

Over de schrijver:

MKB Rotterdam Rijnmond staat voor samenwerken, verbinden én versterken en doet dit bijvoorbeeld door een breed scala aan (netwerk)activiteiten, een actieve lobby en individuele ledenvoordelen. Onze kerntaak is de lobby namens de ondernemers. Die is alleen effectief en representatief als wij de bestaande ondernemersorganisaties en hun achterban weten te verbinden en te versterken. Dat betekent dat we onze collega organisaties in hun waarde laten, maar wel de handen ineen slaan om gewapend met het sterke merk MKB-Nederland het ondernemingsklimaat te verbeteren. MKB Rotterdam Rijnmond wil de verbinding van de ondernemers in de stadsregio Rotterdam tot stand brengen door de organisatie van (grootschalige) netwerkbijeenkomsten waar iedereen welkom is. Deze evenementen organiseren we samen met de andere koepels, ondernemersorganisaties en businessclubs. Onze bijeenkomsten zijn een verrassende ontmoetingsplaats, waar men in een informele sfeer de bestaande banden kan versterken, steeds nieuwe contacten kan leggen met private en publieke partijen en inspiratie kan opdoen. Kortom: MKB Rotterdam Rijnmond vormt door haar bereik en contacten de poort voor en naar het lokale MKB-bedrijfsleven.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *