Uitnodiging MKB Rotterdam Rijnmond Kerstborrel ‘Ondernemend Talent’ 2017

Woensdag 20 december wordt alweer voor de achtste keer in successie de niet te missen kerst- én netwerktraditie: MKB Rotterdam Rijnmond Kerstbijeenkomst, Ondernemend Talent georganiseerd! U bent van harte welkom op Albeda-locatie Rosestraat 1101 -1103 te Rotterdam. Ervaar daarbij ook hoe studenten van Albeda en Zadkine op verschillende manieren invulling geven aan ondernemerschap.

‘Leren op de werkvloer!’

MKB Rotterdam Rijnmond, Albeda, Zadkine, Stichting Beroepsonderwijs Bedrijfsleven (SBB) en Randstad organiseren ook deze keer weer voor u een interactief seminar voorafgaand aan de netwerkbijeenkomst met als thema ‘Leren op de werkvloer!’. Dit met als doel om bedrijfsleven en onderwijs samen constructief kennis, ideeën en goede praktijkvoorbeelden uit te laten wisselen en positieve samenwerkingen voor leren op de werkvloer te initiëren!

Programma MKB Kerstseminar en interactieve workshops (14.30 uur)

• 14.30 uur: Ontvangst
  • 15.00 uur: Opening Ron Kooren – voorzitter CvB Albeda College
  • 15.05 uur: Inleiding dagvoorzitter
  • 15.15 uur: Feestelijke Prijsuitreiking Meest Ondernemende Studenten 2017
  • 15.30 uur: Lezing Alexander Grit – Leren op de werkvloer
  • 16.00 uur uur: interactieve workshop discussie met ondernemers op brancheniveau, SBB en branchemanagers van Albeda en Zadkine

Programma Kerstborrel (17.00 uur)

Tijdens deze unieke netwerkbijeenkomst staan talentontwikkeling en ondernemerszin centraal en zal wethouder Maarten Struijvenberg het MKB Rotterdam Rijnmond Leerwerkbedrijf van het Jaar 2017 bekend maken.

Dit alles natuurlijk onder het genot van een hapje en een drankje met tevens een wijnproeverij aangeboden door fa. Buitendijk. Kortom: ruime mogelijkheid om in kerstsferen te netwerken met uw collega-ondernemers, onderwijsinstanties en talentvolle studenten.

Aanmelden?

Klik hier om u aan te melden voor de MKB Rotterdam Rijnmond Kerstborrel d.d. woensdag 20 december 2017 en gebruik het wachtwoord: km20r

• Locatie: Albeda, Rosestraat 1101 – 1103, 3071 AL te Rotterdam. Voor een routebeschrijving klik hier
  • Datum/tijdstip: maandag 20 december 2017 vanaf 17.00 uur tot 20.00 uur (Kerstseminar vanaf 14.30 uur)

Wij wensen u goede zaken toe en en graag tot ziens op de MKB Rotterdam (netwerk)bijeenkomsten, klik hier voor de (netwerk)agenda.

Graag tot woensdag 20 december a.s.