Uitnodiging MKB Rotterdam Rijnmond Borrel BIJ… Partyschip Smaragd maandag 27 maart 2017

Graag nodigen wij u uit voor de zeventiende editie van de MKB Rotterdam Rijnmond Borrel BIJ… Partyschip Smaragd op maandag 27 maart vanaf 17.00 uur met dit keer voorafgaand aan de borrel vanaf 16.00 uur ook een workshop van onze partner RedFoxBlue.

Workshop “Vliegende vogels vangen meer muggen”

“It’s not the strongest of the species that survives, nor the most intelligent, but the one most responsive to change” (Charles Darwin)

Wiskunde van Sales als basis voor commercieel succes
Edwin van Daalen en Adka van Osnabrugge (RedFoxBlue) nemen u in een hoog tempo, vol energie, inspiratie, humor en soms confrontatie mee naar de basis van commercieel succes: de wetmatigheid dat meer klantcontact van een eenduidige kwaliteit meer omzet oplevert. En dat meer prospect contacten meer nieuwe klanten opleveren. Dat lijkt logisch, zoals 1+1 logisch is.

Aanmelden?

Klik hier om u aan te melden voor de MKB Rotterdam Rijnmond Borrel BIJ… Partyschip Smaragd d.d. maandag 27 maart 2017 en gebruik het wachtwoord: mkb27ps

Tip 1: Wij adviseren u ten zeerste om uw e-mailadres info@amcommunicatieendesign.nl te gebruiken en een account aan te maken met dit e-mailadres. Hiermee kunt u de volgende keer veel sneller inschrijven.
Speciaal voor leden: u kunt desgewenst uw e-mailadres wijzigen in de “Mijn Omgeving” op de website van MKB Rotterdam Rijnmond.

Tip 2: Laat tijdens het eerste uur van de Borrel BIJ gratis uw profielfoto maken die u kunt gebruiken voor o.a. de “Mijn omgeving” op de MKB Rotterdam Rijnmond website, profielpagina’s en social media!

  • Locatie: Partyschip Smaragd, Prins Hendrikkade – Havennummer 1163 te Rotterdam
  • Datum/tijdstip: maandag 27 maart, van 17.00 tot en met 19.30 uur (met workshop vanaf 16.00 uur voorafgaand aan de borrel)

MKB Rotterdam Rijnmond Borrel BIJ… 2017

Klik hier voor meer informatie, alle data en locaties van de MKB Rotterdam Rijnmond Borrel BIJ… netwerkbijeenkomsten in 2017.

Partyschip Smaragd

De vloot in Rotterdam bestaat uit een 3 tal schepen die op het gebied van ambiance en comfort het allerbeste bieden. U kiest het schip dat qua grootte en uitstraling bij uw festiviteit past. De vaarroute en de tijden kunt u zelf bepalen. Het is per slot van rekening uw dag! Voor meer informatie klik hier.

Wij wensen u goede zaken toe en en graag tot ziens op de MKB Rotterdam Rijnmond (netwerk)bijeenkomsten, klik hier voor de (netwerk)agenda.

Deel dit verhaal, kies je platform!
Share

Over de schrijver:

MKB Rotterdam Rijnmond staat voor samenwerken, verbinden én versterken en doet dit bijvoorbeeld door een breed scala aan (netwerk)activiteiten, een actieve lobby en individuele ledenvoordelen. Onze kerntaak is de lobby namens de ondernemers. Die is alleen effectief en representatief als wij de bestaande ondernemersorganisaties en hun achterban weten te verbinden en te versterken. Dat betekent dat we onze collega organisaties in hun waarde laten, maar wel de handen ineen slaan om gewapend met het sterke merk MKB-Nederland het ondernemingsklimaat te verbeteren. MKB Rotterdam Rijnmond wil de verbinding van de ondernemers in de stadsregio Rotterdam tot stand brengen door de organisatie van (grootschalige) netwerkbijeenkomsten waar iedereen welkom is. Deze evenementen organiseren we samen met de andere koepels, ondernemersorganisaties en businessclubs. Onze bijeenkomsten zijn een verrassende ontmoetingsplaats, waar men in een informele sfeer de bestaande banden kan versterken, steeds nieuwe contacten kan leggen met private en publieke partijen en inspiratie kan opdoen. Kortom: MKB Rotterdam Rijnmond vormt door haar bereik en contacten de poort voor en naar het lokale MKB-bedrijfsleven.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *