Uitnodiging MKB Rotterdam Rijnmond Borrel BIJ… Outdoor Valley maandag 27 augustus 2018

Graag nodigen wij u uit voor de MKB Rotterdam Rijnmond Borrel BIJ… Outdoor Valley op maandag 27 augustus. De alweer 29e editie van de MKB Rotterdam Rijnmond Borrel BIJ vindt wederom plaats op een unieke locatie met voorafgaand een leuke Teamopdrachten Teaser voor bedrijven.

Programma

  • 15.45 – 16.00 uur: Inloop
  • 16.00 – 17.00 uur: Teamopdrachten Teaser voor bedrijven
  • 17.00 – 19.30 uur: MKB Rotterdam Rijnmond Borrel BIJ…

Aanmelden?

Klik hier om u aan te melden voor de MKB Rotterdam Rijnmond Borrel BIJ… Outdoor Valley d.d. maandag 27 augustus 2018
en gebruik het wachtwoord: MKBB27V en uw lidnummer bij het aanmelden. Bij “geen lid” vul dit in.

Teamopdrachten Teaser voor bedrijven

Werk met collega’s en mede MKB leden op een speelse manier aan teamopdrachten waarbij onderlinge samenwerking, communicatie en sfeer centraal staan.

Outdoor Valley

Outdoor Valley is een veelzijdig outdoorcentrum die zich voor organisaties richten op Bedrijfsuitjes, Teambuilding, Bedrijfstrainingen en vergaderen. Vaak is het ook een combinatie van genoemde mogelijkheden. Door de Outdoor Sfeer met Tipitenten en veel natuur waan je je in het buitenland. Meld je aan voor de teambuilding activiteiten en laat je verbazen over de vele mogelijkheden die Outdoor Valley te bieden heeft voor bedrijven en particulieren. Klik hier voor meer informatie >

Wij wensen u goede zaken toe en en graag tot ziens op de MKB Rotterdam Rijnmond (netwerk)bijeenkomsten, klik hier voor de (netwerk)agenda.

 

P.S. Er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar, reageer snel want vol is echt vol. MKB Rotterdam Rijnmond partners en leden hebben altijd toegang. Lid worden? Klik hier! Of bel / mail met 010 – 262 03 75 / secretariaat@mkb-rotterdam.nl.

Deel dit verhaal, kies je platform!
Share

Over de schrijver:

MKB Rotterdam Rijnmond staat voor samenwerken, verbinden én versterken en doet dit bijvoorbeeld door een breed scala aan (netwerk)activiteiten, een actieve lobby en individuele ledenvoordelen. Onze kerntaak is de lobby namens de ondernemers. Die is alleen effectief en representatief als wij de bestaande ondernemersorganisaties en hun achterban weten te verbinden en te versterken. Dat betekent dat we onze collega organisaties in hun waarde laten, maar wel de handen ineen slaan om gewapend met het sterke merk MKB-Nederland het ondernemingsklimaat te verbeteren. MKB Rotterdam Rijnmond wil de verbinding van de ondernemers in de stadsregio Rotterdam tot stand brengen door de organisatie van (grootschalige) netwerkbijeenkomsten waar iedereen welkom is. Deze evenementen organiseren we samen met de andere koepels, ondernemersorganisaties en businessclubs. Onze bijeenkomsten zijn een verrassende ontmoetingsplaats, waar men in een informele sfeer de bestaande banden kan versterken, steeds nieuwe contacten kan leggen met private en publieke partijen en inspiratie kan opdoen. Kortom: MKB Rotterdam Rijnmond vormt door haar bereik en contacten de poort voor en naar het lokale MKB-bedrijfsleven.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *