Uitnodiging MKB Rotterdam Rijnmond Borrel BIJ… Outdoor Valley maandag 27 augustus 2018

Graag nodigen wij u uit voor de MKB Rotterdam Rijnmond Borrel BIJ… Outdoor Valley op maandag 27 augustus. De alweer 29e editie van de MKB Rotterdam Rijnmond Borrel BIJ vindt wederom plaats op een unieke locatie met voorafgaand een leuke Teamopdrachten Teaser voor bedrijven.

• 15.45 – 16.00 uur: Inloop
  • 16.00 – 17.00 uur: Teamopdrachten Teaser voor bedrijven
  • 17.00 – 19.30 uur: MKB Rotterdam Rijnmond Borrel BIJ…

Aanmelden?

Klik hier om u aan te melden voor de MKB Rotterdam Rijnmond Borrel BIJ… Outdoor Valley d.d. maandag 27 augustus 2018
en gebruik het wachtwoord: MKBB27V en uw lidnummer bij het aanmelden. Bij “geen lid” vul dit in.

Teamopdrachten Teaser voor bedrijven

Werk met collega’s en mede MKB leden op een speelse manier aan teamopdrachten waarbij onderlinge samenwerking, communicatie en sfeer centraal staan.

Outdoor Valley

Outdoor Valley is een veelzijdig outdoorcentrum die zich voor organisaties richten op Bedrijfsuitjes, Teambuilding, Bedrijfstrainingen en vergaderen. Vaak is het ook een combinatie van genoemde mogelijkheden. Door de Outdoor Sfeer met Tipitenten en veel natuur waan je je in het buitenland. Meld je aan voor de teambuilding activiteiten en laat je verbazen over de vele mogelijkheden die Outdoor Valley te bieden heeft voor bedrijven en particulieren. Klik hier voor meer informatie >

Wij wensen u goede zaken toe en en graag tot ziens op de MKB Rotterdam Rijnmond (netwerk)bijeenkomsten, klik hier voor de (netwerk)agenda.

P.S. Er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar, reageer snel want vol is echt vol. MKB Rotterdam Rijnmond partners en leden hebben altijd toegang. Lid worden? Klik hier! Of bel / mail met 010 – 262 03 75 / secretariaat@mkb-rotterdam.nl.