Uitnodiging MKB Rotterdam Rijnmond Borrel BIJ… Hilton Rotterdam maandag 25 juni 2018 i.s.m. Rabobank Rotterdam

Graag nodigen wij u uit voor de MKB Rotterdam Rijnmond Borrel BIJ… Hilton Rotterdam op maandag 25 juni. De alweer 28e editie van de MKB Rotterdam Rijnmond Borrel BIJ vindt wederom plaats op een unieke locatie met voorafgaand een interessante workshop over Innovatie van Rabobank Rotterdam.

Programma

  • 15.45 – 16.00 uur: Inloop
  • 16.00 – 17.00 uur: workshop Innovatie door Rabobank Rotterdam
  • 17.00 – 19.30 uur: MKB Rotterdam Rijnmond Borrel BIJ…

Aanmelden?

Klik hier om u aan te melden voor de MKB Rotterdam Rijnmond Borrel BIJ… Hilton Rotterdam d.d. maandag 25 juni 2018
en gebruik het wachtwoord: MKBB25H
Let op: u heeft uw lidnummer nodig bij het aanmelden. Bij “geen lid” vul dit in.

Workshop Innoveren en businessmodellen herijken

De wereld om ons heen verandert snel. Nieuwe ontwikkelingen en technologieën volgen elkaar razendsnel op. Dit heeft invloed op sectoren, organisaties, businessmodellen en mensen. Wat betekent dit voor u? Waar liggen uw kansen? Bent u benieuwd hoe u uw product/dienst aantrekkelijker en uw businessmodel toekomstbestendig kunt maken? Dan mag u deze workshop niet missen!

De workshop wordt verzorgd door Maarten Korz, Themamanager Innovatie bij Rabobank Nederland. Vanuit zijn vakgebied innovatie spreekt hij over de risico’s en kansen die nieuwe ontwikkelingen/technologieën zoals blockchain, artificial intelligence en internet of things bieden.
Daarnaast licht Martijn de Ruiter, van Explect B.V, toe hoe hij zijn bedrijf heeft geïnnoveerd. Hij is geselecteerd voor het PortXL 2018 coaching programma waarbij experts gedurende drie maanden veertien startups helpen bij de (verdere) ontwikkeling van hun innovatieve product of dienst.

Hilton Rotterdam

Hilton Rotterdam ligt in het hart van de bruisende stad op loopafstand van Rotterdam Centraal Station. Met een mix van klassieke elegantie en stijlvolle moderniteit is Hilton Rotterdam de ultieme locatie. De 254 kamers en suites stralen een tijdloze inrichting, authentieke Nederlandse sfeer en huiselijke warmte uit. Gasten die verblijven in een Executive Room of Suite, hebben toegang tot de exclusieve Executive Lounge, waar u de gehele dag terecht kunt voor een hapje & drankje en waar uw ontbijt wordt geserveerd. Het hotel biedt ook een 24/7 fitnessruimte, valet parking en ondergrondse parkeergelegenheid. Lees verder >

Wij wensen u goede zaken toe en en graag tot ziens op de MKB Rotterdam Rijnmond (netwerk)bijeenkomsten, klik hier voor de (netwerk)agenda.

Deel dit verhaal, kies je platform!
Share

Over de schrijver:

MKB Rotterdam Rijnmond staat voor samenwerken, verbinden én versterken en doet dit bijvoorbeeld door een breed scala aan (netwerk)activiteiten, een actieve lobby en individuele ledenvoordelen. Onze kerntaak is de lobby namens de ondernemers. Die is alleen effectief en representatief als wij de bestaande ondernemersorganisaties en hun achterban weten te verbinden en te versterken. Dat betekent dat we onze collega organisaties in hun waarde laten, maar wel de handen ineen slaan om gewapend met het sterke merk MKB-Nederland het ondernemingsklimaat te verbeteren. MKB Rotterdam Rijnmond wil de verbinding van de ondernemers in de stadsregio Rotterdam tot stand brengen door de organisatie van (grootschalige) netwerkbijeenkomsten waar iedereen welkom is. Deze evenementen organiseren we samen met de andere koepels, ondernemersorganisaties en businessclubs. Onze bijeenkomsten zijn een verrassende ontmoetingsplaats, waar men in een informele sfeer de bestaande banden kan versterken, steeds nieuwe contacten kan leggen met private en publieke partijen en inspiratie kan opdoen. Kortom: MKB Rotterdam Rijnmond vormt door haar bereik en contacten de poort voor en naar het lokale MKB-bedrijfsleven.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *