Uitnodiging MKB Rotterdam Rijnmond Borrel BIJ… Fort 1881 maandag 26 maart 2018

Graag nodigen wij u uit voor de MKB Rotterdam Rijnmond Borrel BIJ… Fort 1881 op maandag 26 maart vanaf 17.00 uur. De alweer 26e editie van de MKB Rotterdam Rijnmond Borrel BIJ vindt wederom plaats op een unieke locatie met voorafgaand de inspirerende interactieve workshop “Hoe kunt u op uw brein vertrouwen?!” (aanvang 16.00 uur)!

Hoe kunt u op uw brein vertrouwen?!

De geheimen van uw brein worden door SparkWise op een humoristische en interactieve wijze onthult. Wilt u ook weten of u op uw eigen brein kunt vertrouwen? Met praktische tips hoe u uw breinkennis zowel zakelijk als privé kunt gebruiken. Ook nieuwsgierig geworden? Kom ook of klik hier alvast voor meer informatie.

Programma

  • 15.45 – 16.00 uur: Inloop
  • 16.00 – 17.00 uur: Inspirerende interactieve workshop “Hoe kunt u op uw brein vertrouwen?!” door SparkWise 
  • 17.00 – 19.30 uur: MKB Rotterdam Rijnmond Borrel BIJ…

Aanmelden?

Klik hier om u aan te melden voor de MKB Rotterdam Rijnmond Borrel BIJ… Fort 1881 d.d. maandag 26 maart 2018 en gebruik het wachtwoord: MKBB26F
Let op: u heeft dit uw lidnummer nodig bij het aanmelden. Bij “geen lid” vul dit in.

  • Locatie: Fort 1881 Stationsweg 80 – 82, 3151 HS te Hoek van Holland
  • Datum/tijdstip: maandag 26 maart 2018 van 16.00 tot en met 19.30 uur (workshop “Hoe kunt u op uw brein vertrouwen?!” vanaf 16.00 uur)

Fort 1881

Fort 1881 biedt uw bedrijf een unieke kans voor een rustige vergadering, een gezellig bedrijfsuitje of een productpresentatie. Verder biedt het oude kustverdedigingsfort plaats aan teambuildingactiviteiten, congressen en relatiedagen voor tien tot driehonderd deelnemers. En dit fort ligt slechts een steenworp afstand van Rotterdam en Den Haag. Wilt u uw vergadering of bedrijfsuitje combineren met bijvoorbeeld een vaartocht door de Rotterdamse havens, een diner in ons restaurant of een museumbezoek? Het is allemaal mogelijk. Klik hier voor meer informatie over Fort 1881.

Wij wensen u goede zaken toe en en graag tot ziens op de MKB Rotterdam Rijnmond (netwerk)bijeenkomsten, klik hier voor de (netwerk)agenda.

Deel dit verhaal, kies je platform!
Share

Over de schrijver:

MKB Rotterdam Rijnmond staat voor samenwerken, verbinden én versterken en doet dit bijvoorbeeld door een breed scala aan (netwerk)activiteiten, een actieve lobby en individuele ledenvoordelen. Onze kerntaak is de lobby namens de ondernemers. Die is alleen effectief en representatief als wij de bestaande ondernemersorganisaties en hun achterban weten te verbinden en te versterken. Dat betekent dat we onze collega organisaties in hun waarde laten, maar wel de handen ineen slaan om gewapend met het sterke merk MKB-Nederland het ondernemingsklimaat te verbeteren. MKB Rotterdam Rijnmond wil de verbinding van de ondernemers in de stadsregio Rotterdam tot stand brengen door de organisatie van (grootschalige) netwerkbijeenkomsten waar iedereen welkom is. Deze evenementen organiseren we samen met de andere koepels, ondernemersorganisaties en businessclubs. Onze bijeenkomsten zijn een verrassende ontmoetingsplaats, waar men in een informele sfeer de bestaande banden kan versterken, steeds nieuwe contacten kan leggen met private en publieke partijen en inspiratie kan opdoen. Kortom: MKB Rotterdam Rijnmond vormt door haar bereik en contacten de poort voor en naar het lokale MKB-bedrijfsleven.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *