Uitnodiging ‘I AM Entrepreneur‘ bijeenkomst donderdag 8 februari 2018

Graag nodigt de commissie Scholing en Employability van MKB Rotterdam Rijnmond u van harte uit voor het bijwonen van de allereerste ‘I AM Entrepreneur‘ bijeenkomst op donderdag 8 februari vanaf 16.00 uur bij Hogeschool Inholland Rotterdam. Het plan is dat er elk jaar vier bijeenkomsten worden georganiseerd, telkens met een belangwekkend onderwerp dat van direct belang is voor de toekomst van het MKB.

Doel van de bijeenkomsten is aan te geven welke ontwikkelingen erop het MKB, in de komende vijf tot tien jaar afkomen en aan te geven welke (mogelijke) impact die ontwikkelingen op het MKB in het algemeen en op uw sector of bedrijfstak in het bijzonder zullen kunnen hebben.

Roadmap Next Economy

In de eerste lezing zal het gaan over de Roadmap Next Economy en wat deze routekaart precies voor de economie van de regio betekent maar daarnaast wordt ook ingegaan op de vraag: ‘Wat heb ik daar als ondernemer aan?

• 16.00 – 16.30 uur: Inloop
  • 16.30 – 16.35 uur: Welkom
  • 16.35 – 17.00 uur: Lezing door Dr. Arjen van Klink
  • 17.10 – 17.15 uur: Vragen
  • 17.15 – 18.00 uur: Lezing door Dr. Petra Biemans
  • 18.00 – 18.15 uur: Vragen
  • 18.15 uur: Netwerkborrel

Aanmelden?

Klik hier om u aan te melden voor de 1e ‘I AM entrepreneur bijeenkomst d.d. donderdag 8 februari 2018 en gebruik het wachtwoord: MKBAE8H

Let op: u heeft uw lidnummer nodig bij het aanmelden. Bij “geen lid” vul dit in.

• Locatie: Hogeschool Inholland Rotterdam, Posthumalaan 90 te Rotterdam Zuid (achter Belastingkantoor)
  • Datum/tijdstip: donderdag 8 februari 2018 vanaf 16.00 uur

Wij wensen u goede zaken toe en en graag tot ziens op de MKB Rotterdam Rijnmond (netwerk)bijeenkomsten, klik hier voor de (netwerk)agenda.