Uitnodiging Dag van de Ondernemer – Rotterdam vrijdag 17 november 2017

Graag nodigen de Gemeente Rotterdam, MKB Rotterdam Rijnmond en Delta Lloyd u uit voor de Dag van de Ondernemer – Rotterdam op vrijdag 17 november vanaf 08.00 uur in het Stadhuis Rotterdam (Burgerzaal).

Dag van de Ondernemer 2017

Ondernemers verdienen een dag waarop ze worden bedankt voor hun lef en doorzettingsvermogen. Daarom heeft MKB-Nederland elke derde vrijdag van november uitgeroepen tot ‘Dag van de Ondernemer’. Dit jaar op vrijdag 17 november! Lees hier meer.

• 08.00 uur: inloop en ontvangst in Burgerzaal
  • 08.30 uur: opening door wethouder Struijvenberg en en Pieter van Klaveren (voorzitter MKB Rotterdam Rijnmond), waarna bijzondere initiatieven in het zonnetje worden gezet vanwege hun sociaal maatschappelijke inzet in het afgelopen jaar
  • 09.00 uur: ontbijt / netwerken
  • 09.30 uur: inspirerende presentatie Luc van Bussel – ‘Gastgevers in Geluk’ (aanwezigen ontvangen tevens het gelijknamige boek)
  • 10.00 uur: netwerken (tot 10.30 uur)

Aanmelden?

Klik hier om u aan te melden voor de Dag van de Ondernemer Rotterdam d.d. vrijdag 17 november 2017 en gebruik het wachtwoord: MKBDV17

MKB Rotterdam Rijnmond staat voor samenwerken, verbinden én versterken en doet dit bijvoorbeeld door een breed scala aan (netwerk)activiteiten, een actieve lobby en individuele ledenvoordelen.

Onze kerntaak is de lobby namens de ondernemers. Die is alleen effectief en representatief als wij de bestaande ondernemersorganisaties en hun achterban weten te verbinden en te versterken. Dat betekent dat we onze collega organisaties in hun waarde laten, maar wel de handen ineen slaan om gewapend met het sterke merk MKB-Nederland het ondernemingsklimaat te verbeteren. MKB Rotterdam Rijnmond wil de verbinding van de ondernemers
in de stadsregio Rotterdam tot stand brengen door de organisatie van (grootschalige) netwerkbijeenkomsten waar iedereen welkom is. Deze evenementen organiseren we
samen met de andere koepels, ondernemersorganisaties en businessclubs. Onze bijeenkomsten zijn een verrassende ontmoetingsplaats, waar men in een informele sfeer de bestaande banden kan versterken, steeds nieuwe contacten kan leggen met private en publieke partijen en inspiratie kan opdoen.

Kortom: MKB Rotterdam Rijnmond vormt door haar bereik en contacten de poort voor en naar het lokale MKB-bedrijfsleven.