Tweede editie Rotterdamse Zakenvrouwverkiezing: voordragen Rotterdamse zakenvrouwen

Na een zeer succesvolle eerste editie van de verkiezing van de Rotterdamse Zakenvrouw van het Jaar, start de Stichting Rotterdamse Zakenvrouw per 1 februari 2018 de volgende verkiezing op. Vanaf deze datum kunnen potentiële kandidaten gedurende één maand voorgedragen worden via de website.

Ruim 350 ondernemers en belangstellenden waren er op 4 april 2017 getuige van hoe Clarissa Slingerland van Miss Publicity, in een vol Wereldmuseum de prestigieuze Rotterdamse Zakenvrouw van het Jaar Award in ontvangst mocht nemen. Anouk Vos van cybersecuritybedrijf Revnext won in de categorie Aanstormend Talent. In de categorie Zakenvrouw zonder Personeel ging Deniece von Harras van het ondernemersplatform SmartUp Network er met de prijs vandoor. Het was de allereerste keer dat de Rotterdamse Zakenvrouwenprijs werd uitgereikt.

Rotterdamse Zakenvrouwverkiezing 2018

Op woensdag 18 april 2018 zal de award voor de Rotterdamse Zakenvrouw van het Jaar 2018 worden uitgereikt in de Burgerzaal van het Stadhuis door Burgemeester Aboutaleb. Er zijn wederom 3 categorieën; Zakenvrouw met Personeel, Zakenvrouw Zonder Personeel, Aanstormend Talent (minder dan 3 jaar ondernemer). De Rotterdamse Zakenvrouw van het Jaar Awards stimuleren, inspireren, verbinden en geven bekendheid aan vrouwelijk ondernemerschap in Rotterdam, als voorbeeld voor andere ondernemers.

Voordragen

Per award zijn belangrijke criteria geselecteerd. Vrouwelijke ondernemers die aan deze criteria voldoen, kunnen van 1 februari tot en met 1 maart 2018 worden voorgedragen via de website www.rotterdamsezakenvrouw.nl. De motivatie is hierbij zeer belangrijk.

Stichting Rotterdamse Zakenvrouw

De organisatie van de verkiezing is in handen van de Stichting Rotterdamse Zakenvrouw, welke bestuurd wordt door Danielle de Wilde (Rotterdam Business Events), Jettie Bourquin (Trainingscentrum Rijnmond), Yvette Huijsmans (MKB Rotterdam Rijnmond) en Patricia Gijp (MKB Rotterdam Rijnmond). Met de Rotterdamse Zakenvrouw van het Jaar Awards willen zij niet alleen de Rotterdamse powervrouwen in het zonnetje zetten, maar andere vrouwelijke ondernemers ook stimuleren zichzelf te ontwikkelen.

Deel dit verhaal, kies je platform!
Share

Over de schrijver:

MKB Rotterdam Rijnmond staat voor samenwerken, verbinden én versterken en doet dit bijvoorbeeld door een breed scala aan (netwerk)activiteiten, een actieve lobby en individuele ledenvoordelen. Onze kerntaak is de lobby namens de ondernemers. Die is alleen effectief en representatief als wij de bestaande ondernemersorganisaties en hun achterban weten te verbinden en te versterken. Dat betekent dat we onze collega organisaties in hun waarde laten, maar wel de handen ineen slaan om gewapend met het sterke merk MKB-Nederland het ondernemingsklimaat te verbeteren. MKB Rotterdam Rijnmond wil de verbinding van de ondernemers in de stadsregio Rotterdam tot stand brengen door de organisatie van (grootschalige) netwerkbijeenkomsten waar iedereen welkom is. Deze evenementen organiseren we samen met de andere koepels, ondernemersorganisaties en businessclubs. Onze bijeenkomsten zijn een verrassende ontmoetingsplaats, waar men in een informele sfeer de bestaande banden kan versterken, steeds nieuwe contacten kan leggen met private en publieke partijen en inspiratie kan opdoen. Kortom: MKB Rotterdam Rijnmond vormt door haar bereik en contacten de poort voor en naar het lokale MKB-bedrijfsleven.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *