Tuinderij Vers wint Rotterdamse Ondernemersprijs 2017

Maandag 27 november is Tuinderij Vers uitgeroepen tot winnaar van de Rotterdamse Ondernemersprijs 2017. Ondernemers Edwin Noordermeer, Simone Varekamp en Rob Witmer ontvingen de prestigieuze prijs uit handen van Commissaris van de Koning Jaap Smit tijdens een feestelijke uitreiking in het WTC Rotterdam. Tuinderij Vers liet de andere genomineerde bedrijven Aldowa en WeAreReasonable People achter zich.

Vakjury kiest gezonde uitblinker.
De jury spreekt over authentiek Rotterdams ondernemerschap: “Tuinderij Vers heeft bewezen stormen te kunnen doorstaan. En dat in alle bescheidenheid. Het bedrijf is meer dan alleen gevestigd in de regio; zij is een combinerende en ontsluitende schakel van deze regio. Tuinderij Vers is afgelopen jaren bijzonder hard gegroeid, zowel in omzet als in resultaat. Met haar strategie en toekomstperspectief is Tuinderij Vers in alle opzichten een schoolvoorbeeld van een ‘gezond’ bedrijf in de regio. Een terechte winnaar.”

Trotse winnaars
Ondernemers Edwin Noordermeer, Simone Varekamp en Rob Witmer namen gezamenlijk de prijs in ontvangst. “Wij zijn de meest trotse ondernemers sinds de watergeuzen de Spanjaarden in Brielle hebben verslagen. Deze prijs dragen wij op aan onze medewerkers, want succesvol zijn bereik je niet alleen, dat doe je samen. Dank aan allen! En wat geweldig om het winnen van de ondernemersprijs te kunnen vieren met de oprichters van dit bedrijf.

MKB Rotterdam Rijnmond staat voor samenwerken, verbinden én versterken en doet dit bijvoorbeeld door een breed scala aan (netwerk)activiteiten, een actieve lobby en individuele ledenvoordelen.

Onze kerntaak is de lobby namens de ondernemers. Die is alleen effectief en representatief als wij de bestaande ondernemersorganisaties en hun achterban weten te verbinden en te versterken. Dat betekent dat we onze collega organisaties in hun waarde laten, maar wel de handen ineen slaan om gewapend met het sterke merk MKB-Nederland het ondernemingsklimaat te verbeteren. MKB Rotterdam Rijnmond wil de verbinding van de ondernemers
in de stadsregio Rotterdam tot stand brengen door de organisatie van (grootschalige) netwerkbijeenkomsten waar iedereen welkom is. Deze evenementen organiseren we
samen met de andere koepels, ondernemersorganisaties en businessclubs. Onze bijeenkomsten zijn een verrassende ontmoetingsplaats, waar men in een informele sfeer de bestaande banden kan versterken, steeds nieuwe contacten kan leggen met private en publieke partijen en inspiratie kan opdoen.

Kortom: MKB Rotterdam Rijnmond vormt door haar bereik en contacten de poort voor en naar het lokale MKB-bedrijfsleven.