Mirato Interieurprojecten B.V.

Sander Jansen

Skills

afbouw gietvloeren hotelinrichting interieurarchitect interieurconcept interieurinrichting interieurontwerp kantoorinrichting projectleider afbouw realisatie interieuren totaalinrichting vloeren zorginrichting

Deel deze pagina

Ga terug naar de deelnemers pagina
profielfoto

Omschrijving

Mirato Interieurprojecten 

Wij helpen onze opdrachtgevers bij het vertalen van hun identiteit, ambities en praktische interieurvraagstukken naar doeltreffende interieurconcepten. Of het nu gaat om kantoorinrichting, hotelinrichting, zorginrichting of andere interieur vraagstukken, wij adviseren, visualiseren en realiseren met eigenheid, kwaliteit en uitstraling. 
Daarbij geloven wij in circulaire inrichting. Waar mogelijk passen we hergebruik toe of adviseren we materialen die circulair zijn geproduceerd. Daarbij houden we onze hoge kwaliteitsnorm in het oog. 

Kantoorinrichting

Een goed ingericht kantoor maakt een wereld van verschil. Het interieurconcept en de nieuwe indeling geeft alle gebruikers positieve energie. Mirato gelooft dat de juiste inrichting uw medewerkers stimuleert om optimaal te presteren en elke dag met plezier aan het werk te zijn. Zo draagt het kantoorontwerp dus ook bij aan duurzame inzetbaarheid van personeel en het aantrekken van nieuw personeel.

Tijdens de ontwerpfase gaan we met u en uw medewerkers aan de slag om alle doelen en eisen, maar vooral jullie wensen boven tafel te krijgen. Alle facetten van inrichting zoals akoestiek, kleur en materiaal, meubilair en verlichting, routebepaling en signing, flexibiliteit, klimaat, etc. komen aan bod bij het ontwikkelen van een ijzersterk concept . In een goed ingericht kantoor valt alles op zijn plek en kunnen medewerkers excelleren.Ga terug naar de deelnemers pagina

Mirato Interieurprojecten B.V.

Socials

Bekijk mijn kanalen! Geef een like, tweet of start met mij te volgen.

Ga terug naar de deelnemers pagina