Sinergia

Emanuela Van Steen

Deel deze pagina

Ga terug naar de deelnemers pagina

Omschrijving

Sinergia Projects - Recruitment 
Business professionals / Hospitality & Events professionals / ICT professionals. 
Wij maken de juiste match met recruitment. 
Advies en bemiddeling in de Hospitality & Events / Self Promotion. 

+31 6 12751069
info@sinergiaprojects.com
www.sinergiaprojects.com

Waarom?

Ik zoek, vind en verbind mensen als recruiter en ben een ambassadeur voor mijn netwerkcontacten met mooie producten of diensten. 
Breda is mijn uitvalsbasis, daar woon ik met veel plezier en ben trots op de gezellige brabantse stad. Regelmatig reis ik af naar Italie en bezoek naast mijn familie en vrienden ook mijn contacten betreft mooie Italiaanse wijnen en specialiteiten uit de regio Abruzzo. 

Ik heb ervaring in de hospitality branche en sterke interesse in talent sourcing, employer branding, recruitment marketing en social media recruitment.
Ik ben regelmatig aanwezig bij netwerkbijeenkomsten en seminars om up-to-date te blijven betreft alles wat met recruitment en hospitality te maken heeft.

Ik kan jou helpen om de bekwame professional te vinden voor jouw bedrijf. Het vinden van een nieuwe uitdaging als professional bij een nieuwe organisatie, bemiddelen in de hospitality & events, daar help ik jou graag bij. Maar wil jij sparren over recruitment, een van de bovenstaande interesses, of heb je iets met hospitality, Breda, Italie neem gerust contact op.

Ga terug naar de deelnemers pagina

Sinergia

Prinsenbeek

Ga terug naar de deelnemers pagina