Goetzee DELA uitvaartverzorging

Tom Jansen

Skills

Crematorium Cremeren Uitvaart, Crematie, Begrafenis

Deel deze pagina

Ga terug naar de deelnemers pagina
profielfoto

Omschrijving

DELA is een coöperatie van bijna 3 miljoen leden. Samen sta je sterker: vanuit die strijdvaardige overtuiging zijn we als DELA groot geworden en groeien we nog steeds. Daarvoor ontwikkelen we een brede dienstverlening waarmee we onze leden en hun familie met raad en daad bijstaan.

Het realiseren van onze ambities vraagt betrokkenheid, integriteit en ondernemerschap van onze medewerkers. Daar staan wij voor en dat zie je ook in onze kijk op werkgeverschap. We werken resultaatgericht: we maken met elkaar afspraken over de doelen en evalueren of dit goed loopt. Onze mogelijkheden om thuis te werken en flexibel te werken sluiten daarop aan.

DELA vindt het belangrijk dat medewerkers met trots en plezier werken. Om te meten of collega’s dat ook zo ervaren doen we mee aan het Great Place to Work-onderzoek. Onze coöperatie werd
1e in de lijst van Beste Werkgevers van 2018.o

In Nederland is DELA marktleider. Dat betekent dat we de grootste verzekeraar en verzorger zijn van uitvaarten. Ook in België verzorgt DELA de meeste begrafenissen en crematies. En als verzekeraar zijn we de grootste. DELA heeft ruim 1.550 medewerkers in Nederland.

Ga terug naar de deelnemers pagina

Goetzee DELA uitvaartverzorging

Rotterdam

Socials

Bekijk mijn kanalen! Geef een like, tweet of start met mij te volgen.

Ga terug naar de deelnemers pagina