AC-Fotografie

Annette Collomb

Skills

bedrijfsfotografie fashion fotografie fotografie photoshop zakelijk portret

Deel deze pagina

Ga terug naar de deelnemers pagina
profielfoto

Omschrijving

Ben je op zoek naar mooie en pakkende foto's van jezelf, je werknemers of je bedrijf? Of ben je op zoek naar modefoto's van jouw nieuwe collectie of social media.  Dan ben je bij AC-Fotografie en Besteprofielfoto aan het juiste adres. 

Ik ben Annette, master fotograaf gespecialiseerd in portret & fashion.  Ik maak prachtige beelden,  ik ben sterk in het werken met licht en prettig in de omgang.  Mijn jarenlange ervaring binnen het bedrijfsleven zorgt voor een professionele aanpak. Mijn ervaring met fashiondesign en styling zorgen voor verrassende beelden. Passend bij jouw brand. 

Je kunt bij mij terecht voor profielfoto's, headshots, zakelijke fotografie, eventfotografie en fashion fotografie. Voor LinkedIn, CV, Website, Social Media, Jaarverslagen, Publicaties, Magazines, Editorials, etc. Op locatie of in de studio.

Je kan maar een keer die goede eerste indruk maken!


Waarom?

Hi! Ik ben Annette, fotograaf. Vanuit mijn baan als business controller ben ik enkele jaren geleden op zoek gegaan naar een creatieve uitlaatklep. Deze heb ik gevonden in de fotografie.  Inmiddels heb ik de fotovakschool met een uitstekende beoordeling afgerond en ben ik master fotograaf. Een leven zonder fotografie kan ik mij niet meer voorstellen.

Mijn specialisaties zijn (zakelijk) portret & fashion fotografie. Mijn motto is: iedereen is mooi. Ik maak dan ook mooie beelden. Vakkundig geretoucheerd en uniek.
Ga terug naar de deelnemers pagina

AC-Fotografie

Provincie: Zuid-Holland

Rotterdam

Socials

Bekijk mijn kanalen! Geef een like, tweet of start met mij te volgen.

Ga terug naar de deelnemers pagina