Qlicense BV

Victor N. Dsane

Deel deze pagina

Ga terug naar de deelnemers pagina
profielfoto

Omschrijving

Qlicense BV, een team met velen jaren ervaring in de software en licentie wereld, heeft een unieke expertise in de aan en verkoop van gebruikte softwarelicenties ontwikkeld. De wereld van tweedehands softwarelicenties is voor velen een lastige materie en vaak ondoorzichtig, maar Qlicense kent als geen ander de procedures.

Om organisaties te ondersteunen en ontzorgen bij het besparen op licenties bij inkoop of om waarde te creëren uit hun overtollige softwarelicenties, heeft Qlicense een netwerk ontwikkeld dat specifiek op deze tweedehands licentiemarkt is gericht. Dit stelt ons in staat om de beste prijs te garanderen bij aankoop en het hoogste bod bij verkoop.

Als een betrouwbare derde partij tussen kopers en verkopers, hebben we een aantal specifieke diensten (waardebepaling, leveranciersselectie, declaration, koopcontracten, due-diligence, transfer etc.), waarmee we bedrijven een toegewijde en veilige omgeving bieden waarin vraag en aanbod tot elkaar komen.

Veel organisaties hebben al aanzienlijke winsten en besparingen gerealiseerd door softwarelicenties via Qlicense te verhandelen. De gebruikte licentiemarkt breidt zich snel uit en richt zich op steeds meer Europese landen (Italië, Frankrijk, Verenigd Koninkrijk, Oostenrijk, Duitsland, België, Nederland en Spanje).

Wilt u een waardebepaling van uw ongebruikte licenties ontvangen? Of wilt u juist gebruikte licenties aanschaffen om kosten te besparen op uw licentie investering? Wij maken de wereld van gebruikte softwarelicenties toegankelijk en transparant.

Qlicense is uw tweedehands softwarelicentie expert. Waarom?


Victor Nii Dsane is Director Consultant van Qlicense. Afgelopen 10 jaar heeft hij veel organisaties geholpen met licentieadvies om de klant een weloverwogen keuze te laten maken op het gebied van Microsoft contracten en licenties.  

Met Qlicense heeft hij zich gespecialiseerd in de aan- en verkoop van tweedehands Microsoft softwarelicenties om organisaties echt te laten besparen op hun Microsoft investering. Meer informatie via www.qlicense.nl 


Ga terug naar de deelnemers pagina

Qlicense BV

Leiden

Socials

Bekijk mijn kanalen! Geef een like, tweet of start met mij te volgen.

Ga terug naar de deelnemers pagina