All Day Communication

Jacqueline Van der Pijl

Skills

affiliate marketing contentmarketing conversie optimalisatie e-mail marketing google analytics online advertising online marketing projectmanagement sea seo seo-copywriter sociale media user experience zoekmachine adverteren zoekmachine optimalisatie

Deel deze pagina

Ga terug naar de deelnemers pagina
profielfoto

Omschrijving

All Day Communication helpt ondernemers online succesvol te zijn. Want online marketing werkt voor uw business en dat is wat mij drijft. Van zoekmachine optimalisatie in combinatie met het schrijven van teksten tot aan sociale media marketing. Van strategie tot uitvoering en projectbegeleiding voor bijvoorbeeld een compleet nieuwe website.

Maak uw teksten SEO-proof

Wilt u niet afhankelijk zijn van betaalde advertenties maar wel hoog scoren op pagina één in Google? Maak uw teksten dan SEO-proof. Zo bespaart u geld en wordt uw bedrijf goed vindbaar in zoekmachines. Bent u actief in een sterk concurrerende markt? Kies dan voor een slimme online marketingstrategie en daarover adviseer ik u graag.

  • Zoekmachine optimalisatie
  • SEO-copywriter
  • Zoekmachine adverteren
  • Sociale Media
  • E-mail Marketing
  • Affiliate Marketing
  • Online Advertising
  • Conversie Optimalisatie
  • Google Analytics

Waarom?

In de zomer van 2015 kreeg ik het vertrouwen van een aannemer, installateur en elektrotechnisch bedrijf. Zij inspireerden mij om als zelfstandig Online Marketeer aan de slag te gaan. Hun kansrijke initiatieven en mooie bouwprojecten verdienden online wel wat meer aandacht, vond ik.

En zo ontstond All Day Communication. Geen bouwspecialist of techneut maar een fan van de bouw én de (technische) industrie. De sectoren die mij blijven boeien.

Uit ervaring weet ik dat online marketing voor veel ondernemers nog veel geheimen kent. Én dat vind ik een gemiste kans. Want ook opdrachtgevers van bouwprojecten en (technische) B2B-inkopers oriënteren zich steeds vaker online voordat ze bij toeleveranciers offertes opvragen.

Reden te meer voor u als ondernemer om het online media landschap te verkennen. Voor meer leads en een goed gevulde orderportefeuille! Én daarbij help ik u graag ☎︎ 06 14876797

Ga terug naar de deelnemers pagina

All Day Communication

Schiedam

Socials

Bekijk mijn kanalen! Geef een like, tweet of start met mij te volgen.

Ga terug naar de deelnemers pagina