LIONS Advocaten B.V.

A.F.M. den Hollander

Deel deze pagina

Ga terug naar de deelnemers pagina
profielfoto

Omschrijving

Wij geloven in aandacht. Aandacht voor u, als mens met een eigen verhaal. Aandacht voor de zaak, voor uw zaak in het bijzonder. Ieder juridisch probleem, klein of groot, krijgt van ons de benodigde inzet en toewijding. Zodat wij voor u persoonlijk, met onze uitgebreide kennis en ervaring, het beste resultaat kunnen behalen.

Welkom bij LIONS Advocaten.

Waarom?

Mr. Den Hollander is afgestudeerd in Strafrecht aan de Erasmus Universiteit in Rotterdam. Aansluitend werkte hij als advocaat voor verschillende advocatenkantoren, waar de nadruk lag op civiel recht en strafrecht. In 2012 startte mr. Den Hollander met een compagnon het advocatenkantoor VPDH Advocaten aan de Hillelaan in Rotterdam-Zuid. Vijf jaar later heeft hij zijn praktijk voortgezet binnen het kantoor AFM den Hollander Advocaten aan de Slinge, wederom in Rotterdam-Zuid. Per 1 september 2018 is de naam van het kantoor gewijzigd in LIONS Advocaten.

In al zijn jaren als advocaat heeft mr. Den Hollander op vele verschillende gebieden proceservaring opgedaan. Hierdoor beschikt hij over een zeer uitgebreide praktijk in diverse rechtsgebieden, waarbij het accent ligt op strafrecht (waaronder jeugdstrafrecht), bestuursrecht en civiel recht.

“Inzet en betrokkenheid staan voor mij centraal bij de behandeling van iedere zaak. Ik ben van mening dat een advocaat zich bij iedere zaak, klein of groot, volledig moet inzetten. Op die manier kan je het persoonlijk belang van de cliënt zo goed mogelijk behartigen. En dat is mijn doel: voor iedere cliënt het meest optimale resultaat behalen.”

Ga terug naar de deelnemers pagina

LIONS Advocaten B.V.

Rotterdam

Socials

Bekijk mijn kanalen! Geef een like, tweet of start met mij te volgen.

Ga terug naar de deelnemers pagina