Carrièrepoort

Johan Eekma

Skills

burnout coaching duurzame inzetbaarheid Energie loopbaanbegeleiding loopbaancoaching MTO organisatieadvies outplacement PMO stressverlaging teamontwikkeling verzuim vitaliteit VitaliteitsAPK

Deel deze pagina

Ga terug naar de deelnemers pagina
profielfoto

Omschrijving

Carrièrepoort werkt keihard aan deze missie: Alle organisaties en medewerkers in Nederland succesvol en vitaal maken!

We verbeteren gezondheid, werkplezier, productiviteit en veerkracht van medewerkers en organisaties. En dat kun je meten; daarom weten we dat het zorgt voor financieel gezonde en veerkrachtige organisaties. Ze passen zich aan de marktomstandigheden aan, werken aan zelfsturing en ze behalen hun organisatiedoelen. 

Dit bereiken we door energie te pompen in zowel de medewerkers als in de organisaties. Idealiter meten we eerst de mate van vitaliteit met onze scan, de VitaliteitsAPK. Daarmee hebben we een uitstekend startpunt om doelgerichte en concrete vitaliteitsprogramma's uit te rollen. Ook de uitkomsten van eerdere MTO’s of PMO’s zijn goed om vitaliteitsprogramma’s te ontwikkelen en implementeren.

Wist je dat vitale organisaties 14% financieel gezonder, 17% productiever en hebben 17% minder verzuim dan organisaties die vitaliteit niet in hun missie en organisatiedoelen hebben geborgd. Binnen een half jaar zijn de eerste effecten al meetbaar!

Overal waar we in co-creatie met directies en (HR) management aan de slag gaan, komen we tot snelle en passende stappen. Speelsheid, meetbaar maatwerk en nuchtere, effectieve begeleiding zijn onze succesfactoren bij alle medewerkersvraagstukken.

Onze 5 HRD-consultants, 12 senior coaches en 3 carrière specialisten staan voor u klaar.
Het portfolio van Carrièrepoort bestaat uit:

- MTO's
- VitaliteitsAPK's
- Vitaliteitsprogramma's:
   - Cultuurverandering
   - Energieverbetering van medewerkers
   - Integrale vitaliteitsverbetering
   - Inzetbaarheids- en vitaliteitsmodules
- Management Development
- Executive Coaching
- Outplacement
- Loopbaancoaching
- Ondernemerschap en ondernemend werkenWaarom?

Ik werk met ziel en zaligheid aan mijn missie om werkend Nederland vitaler en succesvoller te maken!  Ik geloof er in dat delen de sleutel is voor vermenigvuldigen, daarom heb ik de netwerkorganisatie Carrièrepoort opgericht. 

Met 16 freelance loopbaancoaches en 5 HRD adviseurs in het land (en zo'n 8 in de regio Rotterdam) vormen we een slagvaardige club die alle typen medewerkersbegeleiding als loopbaancoaching, burnoutcoaching, leiderschapsontwikkeling en outplacement op zich kan nemen. 

  


Video

Ga terug naar de deelnemers pagina

Carrièrepoort

Rotterdam

Socials

Bekijk mijn kanalen! Geef een like, tweet of start met mij te volgen.

Ga terug naar de deelnemers pagina