Carriere Uitzendbureau Rotterdam

Lynn Pepping

Skills

Aanpassingsvermogen Analytisch vermogen Betrokkenheid Communicatief Creatief Flexibel Initiatiefrijk Inspirerend Integer Kwaliteitsgericht Motivator Motiverend Ondersteunend Oplossingsgericht Recht door zee

Deel deze pagina

Ga terug naar de deelnemers pagina
profielfoto

Omschrijving

Carrière is met ruim 35 vestigingen in Nederland een van de snelst groeiende uitzendbedrijven van Nederland.
Al ruim 30 jaar staat de naam Carrière garant voor onze kernbelofte; ‘helpt u vooruit’. 

Uitzendkrachten helpen we bij het maken van een volgende stap in hun on
twikkeling. 

Opdrachtgevers ondersteunen we bij het realiseren van hun groei, flexibilisering of tijdelijke ondersteuning in werk. 
We zijn actief als gespecialiseerd uitzendbureau in uitvoerende functies en verbinden opdrachtgevers en talent in gespecialiseerde units voor transport, logistiek, productie, bouw, horeca en techniek.


Carrière Rotterdam-Noord heeft de missie om waardevolle (tijdelijke) arbeidsrelaties tot stand te brengen tussen opdrachtgevers en kandidaten. 


Waarom?

Als franchise ondernemer van Carrière uitzendbureau Rotterdam is het mijn missie om waardevolle (tijdelijke) arbeidsrelaties tot stand te brengen tussen opdrachtgevers en kandidaten. 

Ik ga voor kwaliteit en besteed graag meer tijd om deze arbeidsrelaties ook te onderhouden. Luisteren en een open communicatie is hierin erg belangrijk. Deze missie en de manier waarop ik die wil vormgeven, is het gevolg van mijn opleiding, ontwikkeling en ervaring binnen de zorg en het bedrijfsl
even.

Ik wil fungeren als motivator, inspirator en coach voor zowel de kandidaat als voor de opdrachtgever.

De uitzendbranche is een van de belangrijkste bolwerken in de economie. Om economische groei te behouden is er mankracht nodig. Zeker met de krapte op de arbeidsmarkt en het steeds verder groeiende aanbod van vacatures vraagt een andere aanpak.

De wereld is veranderd, kennis ligt op straat, concurrentie wordt harder en klanten mondiger. In die wereld moet het uitzendbureau zijn waar(de) verkopen. Door zich open op te stellen, de mens achter de job te laten zien, kennis te delen, zich duidelijk te positioneren en zijn toegevoegde waarde te laten zien, krijgt men het voor elkaar. 
Open en eerlijke communicatie helpt daarbij. Met scherpe, toegankelijke en persoonlijke adviezen, die leiden tot een duidelijke en prettige samenwerking van zowel de opdrachtgevers, als de kandidaat. In deze zal ik (maatwerk) begeleiding bieden en hoop ik een fijne samenwerking te kunnen creëren. 

Ik kijk verder dan een diploma of certificaat, ik kijk voornamelijk naar ambities, motivatie, competenties en vaardigheden. Het hebben van werk maakt mensen gelukkig, het geeft voldoening en uitdaging in het leven. 

Door mensen een kans te geven krijg je toppers en ik spreek uit ervaring!

Tot snel, groetjes,

Lynn

Carrière uitzendbureau Rotterdam-Noord
Beursplein 37 (op afspraak)
3011 AA  Rotterdam
010-8460041 of 0636268770
l.pepping@carriere-uitzendbureau.nl


Ga terug naar de deelnemers pagina

Carriere Uitzendbureau Rotterdam

Rotterdam

Socials

Bekijk mijn kanalen! Geef een like, tweet of start met mij te volgen.

Ga terug naar de deelnemers pagina