Fit Boutiqs

Pascal Kouwenhoven

Deel deze pagina

Ga terug naar de deelnemers pagina
profielfoto

Omschrijving

Fit Boutiqs levert een revolutionaire oplossing voor fitness die wél werkt! 

Voor zowel de individuele deelnemers als het collectief (teams/bedrijven) zijn er hiermee nieuwe kansen om de vele voordelen, wensen en doelen omtrent fitness veilig te stellen.Waar het nieuwe werken het nieuwe trainen ontmoet vind je onze studio's. Coolsingel en Wilhelminaplein, later dit jaar nog een hele mooie locatie in het centrum van Rotterdam....

Onze Fit Boutiqs methode, die is gebaseerd op de Short, Sweet, Safe, Strong pilaren levert de deelnemers een gegarandeerd en blijvend resultaat op. Voor bedrijven en teams beloven we een hogere deelnamegraad, langere deelname en professionele progressie begeleiding. 

Fit Boutiqs is de motor van vitaliteit en well-being , en zorgt met de training voor fysieke-, mentale-, emotionele, -spirituele en -sociale fitheid.

Short -> Slechts 1 keer per week 20 minuten. Ideaal tussendoor in te passen in ieders agenda.

Sweet -> Op afspraak trainen in een stijlvolle studio. Dé voordeligste personal training van Nederland.

Safe -> Altijd trainen op premium machines onder begeleiding van een Personal Trainer. Geschikt voor iedereen.

Strong -> Een HIT Full Body krachttraining die super slow wordt uitgevoerd in een gekoelde studio. Hierdoor is omkleden niet nodig.

Vraag naar onze speciale en fiscaal zeer gunstige partnerships NEXT-DOOR, SHARED-WORK of IN-HOUSE

Waarom?

Fit Boutiqs ontstond na een onverwachte wending in het leven van 3 vrienden. Een ogenschijnlijk ongewoon moment kreeg een magische uitkomst.

Met meer dan 25 jaar ervaring in fitness in de ene hoek en een rijke expertise in sport in de andere waren het een frisse blik en enkele simpele vragen die de ballon van fitness zoals we het vandaag kennen doorprikten.

Want, hoe kan het nu dat het merendeel van de mensen fitness programma's niet volhouden?

Wat begon als nieuwsgierigheid vloeide uit naar intensieve research, langdurig testen en een oprechte missie om een 'fitchanger' te zijn.

Een van de vrienden ben ik.

Video

Ga terug naar de deelnemers pagina

Fit Boutiqs

Amstelveen

Socials

Bekijk mijn kanalen! Geef een like, tweet of start met mij te volgen.

Ga terug naar de deelnemers pagina