Team Jos!

Jos Schroër

Deel deze pagina

Ga terug naar de deelnemers pagina
profielfoto

Omschrijving

Team Jos! is een bedrijf met 10 medewerkers en wij zeggen "het leukste relatiegeschenkenbedrijf van Nederland". Vlak bij Rotterdam, in Brielle hebben wij ons kantoor. We helpen je graag om het best scorende gadget of reclameartikel te verzinnen. Alles om jouw campagne of beursdeelname of eindejaarsgeschenk tot een groot succes te maken. Team Jos! met uitroepteken, maakt iedereen blij. Kijk ook eens op onze website www.teamjos.nl . Daar vind je 11.000 artikelen die we leveren met bedrukking tussen 3 en 10 werkdagen. 

Ons nieuwste product is The Gold Card, deze perfecte verrassing is in diverse bedragen te bestellen en in te wisselen voor de giftcard van jouw favoriete winkel of webshop. Zeer geschikt als eindejaar geschenk of bij een verjaardag, beterschap en huwelijk. Zo geef je altijd het persoonlijke unieke cadeau waar IEDEREEN blij mee is.

Waarom?

Al meer dan 40 jaar aan het werk en ik denk nog niet aan stoppen. Ben altijd bezig met nieuwe ideeën, dat vind ik het leukste van mijn werk. En netwerken natuurlijk, liever niet in al te grote gezelschappen. Inmiddels woon ik in Zeeland in Serooskerke op Schouwen Duiveland, dus bij iedere bijeenkomst op tijd naar huis of blijven slapen in Rotterdam.

Zakendoen is erg leuk als het allemaal lukt, minder als het tegenzit, maar dat hoort er ook bij.

Motto: Niet de grote vissen eten de kleine, maar de snelle de langzame!

Video

Ga terug naar de deelnemers pagina

Team Jos!

Vierpolders

Socials

Bekijk mijn kanalen! Geef een like, tweet of start met mij te volgen.

Ga terug naar de deelnemers pagina