010360.nl

Barry Roosloot

Skills

3D Tour educatie innovatie marketing matterport presentatie reclame rondleiding 360 scan showreal Virtual Reality Virtueel virtuele tour Vormgeving 360VR

Deel deze pagina

Ga terug naar de deelnemers pagina
profielfoto

Omschrijving

010360.nl Heeft een unieke manier gevonden om een ruimte 3D & VR in één keer op te nemen. Iedereen is wel bekend met de 360˚ beelden van Google en Funda maar wij gaan nog een stapje verder. Met onze 3D-VR techniek is het mogelijk om een woning, winkel, museum, kantoor etc. virtueel te bezoeken.

Wij doen dit niet met een fototoestel maar met een 3D-VR scanner. Dit maakt het mogelijk om een ruimte op een unieke manier in kaart te brengen. Zo wordt het mogelijk om door de ruimte te “wandelen” vanaf elke platform (Laptop, phone, tablet etc) en zelfs met 3D-bril. 

Op elke plek in de 3D-VR omgeving kunnen bulletpoints geplaatst worden voor extra info (zelfs youtube filmpjes). Elke verdieping kan ook als plattegrond worden gezien. Tevens is het mogelijk om op elk punt in de ruimte een 360˚ foto te mken. Deze foto kan probleemloos in Facebook worden gezet, Facebook maakt hier automatisch een interactieve 360˚ afbeelding van. Vanuit elk standpunt kunnen er 4K foto’s worden genomen, hiervoor hoeven we niet meer aanwezig te zijn in de ruimte. Hierna kan de digitale presentatie d.m.v. een simpele link op uw site worden geplaatst.

Wilt u meer weten… kijk dan op www.010360.nl hier bevinden zich diverse demo’s. Als er vragen zijn dan hoor ik dat natuurlijk graag.

Waarom?

Wie ik ben is minder interessant als wat ons bedrijf te bieden heeft. Wilt u mijn levensverhaal weten dan kan dat altijd besproken worden onder het genot van een lekker bakkie, maar liever vertel ik wat wij voor u kunnen betekenen!

Video

Ga terug naar de deelnemers pagina

010360.nl

Rotterdam

Socials

Bekijk mijn kanalen! Geef een like, tweet of start met mij te volgen.

Ga terug naar de deelnemers pagina