Private Eye Investigation

Nancy Van Maanen

Skills

analytisch dienstverlenend empathisch gedreven integer klantvriendelijk passie persoonlijke aanpak volhardend

Deel deze pagina

Ga terug naar de deelnemers pagina
profielfoto

Omschrijving


Private Eye Investigation is een jong en dynamisch particulier recherchebureau en opgezet door een gedreven en volhardende privédetective. Als privédetective wil ik met mijn persoonlijke aanpak en dienstverlenende instelling de cliënt helpen de vermeende fraude te bestrijden. Daarnaast is mijn specialisme het uitvoeren van tactisch en technisch brandonderzoek.

Fraude is in elke laag van de bevolking aanwezig en is steeds lastiger te bestrijden. Aangezien elk onderzoek een andere aanpak vereist zal er bij aanname een offerte worden opgesteld. Hierin wordt beschreven hoe het onderzoek uitgevoerd zal gaan worden zodat er een duidelijk beeld voor de cliënt ontstaat. Ook is er met regelmaat contact met de cliënt zodat de cliënt op de hoogte zal blijven ten tijde van het onderzoek. 


Het doel van Private Eye Investigation is om samen met u tot een goed resultaat te komen.


Waarom?

Klantvriendelijk, dienstverlenend, passie, gedreven en volhardend. Dat zijn de woorden die mij maken tot wie ik ben. In het verleden heb ik bij de politie gewerkt en daar kwam ik tot de conclusie dat mijn interesse vooral gelegen is in het doen van onderzoek en het helpen van mensen. Omdat ik mij hierin verder wilde ontwikkelen heb ik gekozen voor het vak als privédetective. 


Als privédetective krijg ik met regelmaat te maken met cliënten die op de meest onrechtvaardige wijze zijn benadeeld. Als cliënten met hun probleem zich tot mij wenden, vind ik het belangrijk dat mensen zich begrepen voelen als zij mij hun probleem vertellen. Het tonen van empathie en het bieden van een luisterend oor is een van de belangrijkste eigenschappen voor dienstverlenende organisatie. 

Daarnaast is de passie en de gedrevenheid voornamelijk in het onderzoek aanwezig. Een dergelijk onderzoek is in mijn optiek ook niet zozeer het oplossen van het probleem. Ook hoe in het vervolg zaken voorkomen kunnen worden maakt dat een onderzoek volledig is. 

Mijn onderneming kent een no-nonsens benadering maar heeft de deskundigheid om op niveau te handelen. 


Aangezien het inhuren van een particulier recherchebureau in Nederland nog niet met regelmaat plaatsvindt, hoop ik bij het MKB Rotterdam Rijnmond te introduceren welke toegevoegde waarde wij voor uw bedrijf kunnen zijn. 

Wellicht tot ziens bij een bijeenkomst!


Groet, Nancy


Ga terug naar de deelnemers pagina

Private Eye Investigation

Berkel en Rodenrijs

Socials

Bekijk mijn kanalen! Geef een like, tweet of start met mij te volgen.

Ga terug naar de deelnemers pagina