Anglers

Joeri Bos

Skills

detachering geen woorden maar zaken groei Online marketing Sales Sales management Strategie

Deel deze pagina

Ga terug naar de deelnemers pagina
profielfoto

Omschrijving

Je bent een gedreven ondernemer, directeur of manager. Je hebt het gevoel dat je bedrijf altijd béter kan, ook online. Daar liggen groeikansen die je nu nog niet benut. Misschien omdat de kennis en ervaring ontbreken, of omdat je simpelweg de mankracht niet hebt.

Haak aan bij Anglers. Wij ondersteunen jou bij je online marketing én sales, en zorgen zo voor omzetgroei.


MEER VANGST MET EEN ANGLER

Je eigen online marketing & sales specialist, bij jou op kantoor. Al vanaf 1 dag per week gedetacheerd. Onze Anglers zorgen voor omzetgroei met resultaatgerichte online marketing en sales, volgens onze beproefde Anglers Methodiek. Dat is Anglers.

Zo vang je voortaan meer én grotere vissen, ook via internet. Wil je boter bij de vis? Wij werken graag met een resultaatbeloning!

Waarom?

Joeri Bos

Oprichter

Joeri is een ras-Angler. Een echte commerciële ondernemer. Hij verdiende zijn sporen in de detachering en deed bakken saleservaring op in de automatisering. Als iemand weet wat er voor nodig is om commercieel succes te halen, is het deze man. Hij is een kei in het bouwen van duurzame relaties en gaat altijd voor de win-win. In zijn rol als Angler helpt Joeri mensen commercieel slimmer te worden, om zo samen succesvol te zijn.


Jules Sohier

Oprichter

Ontmoet Jules, Angler van het eerste uur. Een ondernemende online marketingspecialist die 20 jaar in het vak zit. Met zijn kennis en ervaring helpt hij grote én kleine bedrijven met het klantgericht inzetten van marketing en sales, in combinatie met slimme digitale technieken. Jules is een winnaar en een teamspeler, zowel op persoonlijk, sportief als zakelijk vlak. Een succesvolle samenwerking begint bij een goed gesprek met Jules.

Ga terug naar de deelnemers pagina

Anglers

Rotterdam

Socials

Bekijk mijn kanalen! Geef een like, tweet of start met mij te volgen.

Ga terug naar de deelnemers pagina