Renée van Eijk

Renée van Eijk

Skills

Dagvoorzitter Eigenaarschap Mode Onderwijs Spreker Talentontwikkeling

Deel deze pagina

Ga terug naar de deelnemers pagina
profielfoto

Omschrijving

De nadruk ligt in mijn bedrijf op spreken in & over onderwijs. Als onderwijspresentator spreek ik op grotere en kleinere onderwijsevenementen. Als dagvoorzitter, inhoudelijk spreker of workshopleider maak ik gebruik van anekdotes uit mijn eigen praktijk. Daarnaast coach ik startende en zittende leraren als inspiratie coach. 

Ik vind het belangrijk dat mensen zich realiseren dat ze in hun werk eigenaarschap kunnen, mogen en moeten tonen. Je hebt een keuze en dat is fantastisch! Als ik spreek probeer ik publiek te inspireren na te denken over hun keuzes door hen te vertellen over mijn keuzes en ervaringen. Mijn ervaringen komen uit het onderwijs, vanuit mijn werk als leraar. Maar eigenlijk is deze visie toe te passen op velerlei bedrijfstakken.  

Als presentator besef ik mij dat je uitstraling voor een grote groep belangrijk is. Samen met een styliste organiseer ik daarom onderwijsmodeshows vanuit het bedrijf EduEnVogue, getiteld 'Van catwalk tot schoolplein!'. We inspireren leraren met de nieuwste trends uit de mode én het onderwijs. 

Presenteren blijkt bij mij te passen! Niet alleen in het onderwijs, maar ook op andere evenementen dagvoorzitter zijn of workshopleider geeft variatie in mijn werk. En daarom presenteren we ook modeshows voor andere branches, bijvoorbeeld met de titel 'Van catwalk tot kantoor!'. 


Waarom?


Renée is een bevlogen en enthousiasmerende spreker. Ze is in staat om een ingewikkelde werkelijkheid of beleidstaal met simpele woorden terug te brengen tot de essentie van de werkelijkheid van alledag. Het is aantrekkelijk dat zij praat vanuit haar ervaring, haar praktijk en tegelijkertijd grote lijnen kan overzien. Renée bindt mensen aan haar ideeën en geeft daarmee veel energie aan de toehoorders.
Video

Ga terug naar de deelnemers pagina

Renée van Eijk

Rotterdam

Socials

Bekijk mijn kanalen! Geef een like, tweet of start met mij te volgen.

Ga terug naar de deelnemers pagina