Het Reputatiebureau

Wesley M. Dekker

Skills

Bedrijfsadvies Branding Imago Klachtenmanagement Kwaliteitsmanagement pr Procesmanagement Public Relations Reputatiemanagement Social media Tekst redigeren Tekst schrijven Verwachtingsmanagement Woordvoerder Zakelijk advies

Deel deze pagina

Ga terug naar de deelnemers pagina
profielfoto

Omschrijving

Hoe komt u aan uw klanten? Voor groots opgezette marketingcampagnes? Kortingsacties? Weggevertjes wellicht? Of heeft u ook een bedrijf waar uw reputatie een groot gedeelte van het werk doet? Dat wordt aangeraden, en waar uw klanten zelf contact mee opnemen omdat ze zoveel goede verhalen over u horen?

Het voorgaande voorbeeld is maar een van de vele voordelen van een perfecte reputatie. En ja, dat is wel degelijk te "managen". Reputatiemanagement is zelfs een vak dat steeds meer aandacht van bedrijven en professionals krijgt. 

Bij reputatiemanagement denken velen al snel aan public relations. En natuurlijk kunt u daarvoor bij Het Reputatiebureau terecht. Maar denk ook eens aan uw imago en de branding van uw bedrijf. En laten we eerlijk zijn, verwachtingen scheppen is een ding, ze waar maken is dan weer iets anders. 

Daarnaast denken velen alleen aan reputatieschade. En natuurlijk helpen we u dan graag. Maar we zijn er ook als u uw reputatie wilt versterken. Of wanneer u deze simpelweg in topconditie wilt houden.

Het Reputatiebureau wil u zo compleet mogelijk ondersteunen. Enerzijds stellen wij ons daarom op als pr bureau, en anderzijds als bedrijfskundig adviesbureau. Zo kunt u voor alle facetten van uw reputatie bij ons terecht. Van branding, via management en organisatieadvies tot public relations. Wat uw situatie ook is.

Waarom?

Mijn naam is Wesley M. Dekker. Als bedrijfskundige in hart en nieren richtte ik mijn bedrijf op 2011. Destijds naast mijn studie, die destijds nog Management, Economie en Recht heette.

Na een fulltime baan als medewerker Kwaliteit & Juridische zaken in het afval en grondstoffenbeheer, ben ik in 2014 fulltime ondernemer geworden. Een "vak" dat me als een jas bleek te passen en waar ik nog iedere dag plezier uit haal.

In mijn vrije tijd ben ik zeer actief in het vrijwilligerswerk voor het Rode Kruis. Door dit vrijwilligerswerk ben ik regelmatig op de EHBO post van verschillende evenementen te vinden.

Ga terug naar de deelnemers pagina

Het Reputatiebureau

Nieuwerkerk a/d IJssel

Socials

Bekijk mijn kanalen! Geef een like, tweet of start met mij te volgen.

Ga terug naar de deelnemers pagina