Doors to Improvement

Peter Nagelkerke

Skills

Coaching Consultancy Interim Management Lean Six Sigma NLP Organisatiecoaching Project Management SCRUM Master (PSM I) Training

Deel deze pagina

Ga terug naar de deelnemers pagina
profielfoto

Omschrijving

Wij zijn gedreven organisatiecoaches, die mens en organisatie verbinden in hun beider ambities en talenten. Doors to Improvement hebben wij vanuit die visie opgericht. En daarmee onze kracht, expertise en ervaring gebundeld en versterkt.

Vanuit de vrijheid en ruimte om onszelf door te ontwikkelen met uitdagende opdrachten en verrijkende studies is onze horizon in de afgelopen jaren van zelfstandig ondernemerschap enorm verbreed. De steeds veranderende omgevingsfactoren vragen daarbij de nodigde flexibiliteit en creativiteit. Dit maakt ondernemen voor ons zo interessant en die opgedane kennis en ervaring delen we graag met anderen.

Met enthousiasme en passie adviseren wij organisaties over verbetering en/of verandering van bedrijfsstrategie, bedrijfsvoering en operationele processen. De ogenschijnlijke stabiliteit van uw organisatie is aan continu veranderende impulsen van buitenaf én van binnenuit onderhevig, waardoor bijsturen en ontwikkelen bij een onderneming drijven hoort. Met methoden als Lean en Six Sigma, Personal Color en systemisch werk, (bege)leiden wij uw organisatie naar een alerte organisatie, die nog efficiënter en productiever zal gaan werken en nog beter in staat zal zijn in te spelen op de veranderende omstandigheden. De organisatie en haar medewerkers worden flexibeler, communiceren beter met elkaar en onderling, processen worden vloeibaarder en meer in flow, waardoor de kosten reduceren. Kansen worden gecreëerd, zodat ook de omzet zal groeien en klanten nog meer tevreden worden.

Met leiderschapsontwikkeling, teamtrainingen (al dan niet zelfsturend) en coaching on the job borgen wij gedurende en na afloop van het veranderproces de ingezette weg naar continue verbetering. Duurzaam, innoverend en maatschappelijk betrokken.

Maak uw organisatie sterk voor de continue groei van mens en organisatie!

Waarom?

Ellen Mol

06 - 26 27 24 37
ellen@doorstoimprovement.nl

Opgegroeid in een met de Rotterdamse mentaliteit doorspekt gezin liggen mijn wortels op Voorne, het groene eiland, vlak naast het haven- en industriegebied van de Rijnmond. Zoals deze twee werelden onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn, maak ik ook ogenschijnlijk niet direct voor de hand liggende verbindingen. Kort gezegd, met een beta achtergrond, houden de harde en zachte kant, de linker en rechter hersenhelft zich goed in evenwicht.

Ruim 30 jaar werkervaring in control- en projectmanagement, versterkt met verdiepende opleidingen, is de basis voor mijn werkwijze. Snel en doortastend bij de start van een project een dwarsdoorsnede van de organisatie maken. Enthousiast, respectvol, energiek en uitdagend pak ik met gevoel voor intermenselijke interacties en humor door. Altijd resultaatgericht en betrokken. Met vertrouwen in de kwaliteiten van de medewerkers en de flexibiliteit van de organisatie.

Organisaties én mensen bekrachtigen en begeleiden met als effect, dat continue wordt gestreefd naar verbetering en ontwikkeling én dat talenten worden gewaardeerd, dát is mijn passie.

MANAGEMENT | TRAINING | COACHING | LEAN | SIX SIGMA | BLACK BELT | NLP | PERSONAL COLOR

Peter Nagelkerke

06 - 53 31 59 06
peter@doorstoimprovement.nl

Met oog voor de mensen om me heen, een pragmatische, no-nonsense aanpak, combineer ik de “big picture” met “oog voor detail”. Een gedreven verandermanager en organisatiecoach die personen en organisaties met elkaar verbindt en business laat groeien en ontwikkelen op brede schaal. En voortdurend strevend naar kwaliteit, zonder het sluiten van compromissen. Open, kritisch maar collegiaal.

Met meer dan 30 jaar management ervaring in commerciële en operationele (directie)functies binnen de Rotterdamse haven deel ik met u een jarenlange kennis en managementervaring op het gebied van: haven, transport en logistiek, ICT, marketing & sales, operationele processen, medewerkers efficiency en organisatorische effectiviteit.

Sinds 2010 werk ik als zelfstandig professional, opgeleid in o.a. Lean Six Sigma en Personalcolor, en weet ik mensen en organisaties met elkaar te verbinden, breng ik structuur in complexe processen en adviseer ik organisaties over verbetering van bedrijfsstrategie, bedrijfsvoering en operationele processen.

Niets is mooier dan personen, organisaties en business te laten groeien en ontwikkelen op een brede schaal.

PROJECT MANAGEMENT | CONSULTANCY | TRAINING | COACHING | LEAN | SIX SIGMA | BLACK BELT

Ga terug naar de deelnemers pagina

Doors to Improvement

Brielle

Socials

Bekijk mijn kanalen! Geef een like, tweet of start met mij te volgen.

Ga terug naar de deelnemers pagina