UTS Abbink

Cock van der Hulst

Deel deze pagina

Ga terug naar de deelnemers pagina
profielfoto

Omschrijving

De APC Groep vertegenwoordigt drie BV's; Ucility, Djinny en UTS Abbink, die het best te typeren zijn als ‘logistieke alleskunners’.

Ucility is een facilitaire uitblinker. Huisvesting, inrichting, schoonmaak, beveiliging, onderhoud, (ICT)installaties… De lijst met services is eindeloos. Daarmee is ook meteen gezegd hoe onmisbaar Ucility voor bedrijven is. Want als alles vlekkeloos verloopt, kunnen medewerkers ‘gewoon’ hun werk doen. 

Djinny maakt het waar op de bouwplaats in de drukke binnenstad: sneller, schoner en vooral efficiënter bouwen. Dankzij een geraffineerd proces van analyse, coördinatie, voorraadbewaking en transport maakt Djinny de bouwplaats lean én clean. Dat scheelt geld, tijd en vervuiling. 

Van bedrijfsverhuizingen tot (spoed)opslag: voor elke logistieke uitdaging in Zuid-Holland heeft UTS Abbink de juiste mensen, expertise, flexibiliteit, ervaring en capaciteit. En dat is een hele geruststelling. Want hoe groot, gevoelig of omvangrijk de vraag of opdracht ook is: de mensen van UTS Abbink denken aan elk detail en zorgen dat medewerkers altijd ongehinderd door kunnen. Zo kost de hele operatie geen minuut extra tijd.


Waarom?

Ik help organisaties graag met het bieden van oplossingen voor logistieke vraagstukken. 

Ga terug naar de deelnemers pagina

UTS Abbink

Provincie: ZH

Rotterdanm

Socials

Bekijk mijn kanalen! Geef een like, tweet of start met mij te volgen.

Ga terug naar de deelnemers pagina