VKOZ events & communicatie

Marjolein van Rosmalen

Skills

evenement organiseren eventmanagement eventmarketing eventplanner live communicatie marketing en communicatie projectmanagement zakelijk evenement

Deel deze pagina

Ga terug naar de deelnemers pagina
profielfoto

Omschrijving

VKOZ is een Rotterdams evenementenbureau.
Wij zijn goed in het organiseren van zakelijke, sportieve en culturele evenementen. En in het verzorgen van alle communicatie daaromheen. De kracht van een onvergetelijk event zit in een perfecte voorbereiding. Daarom bedenken en coördineren we alles tot in de kleinste details.

Van idee naar event: conceptontwikkeling, projectmanagement, communicatie en productie.
Je kunt kiezen voor een totaalaanpak, of je zet ons in op de plekken waar jij ons nodig hebt.

Organiseer jij binnenkort een evenement? Ben je op zoek naar een frisse blik en brede eventkennis?
Laten we samen sparren. Bel 010-2107961 of stuur een mail naar info@vkoz.nl.


Waarom?

VKOZ is een Rotterdams evenementen- en communicatiebureau wat gelooft in co-creatie; het samenwerken aan een doel. Elk evenement is uniek en verlangt naar een oplossing op maat om de doelen te bereiken. Of dit nu is om een nieuw product te lanceren, kennis te delen of medewerkers te bedanken voor het afgelopen jaar. 

Met mijn brede kennis van de branche, betrouwbare freelancers en partners stel ik voor ieder evenement het beste team op maat samen. Samen gaan wij voor de allerbeste bezoekerservaring, zodat jij zonder zorgen je doelstelling behaalt. En maken van jouw event een onvergetelijk moment!

Onze passie en kennis, wij delen het graag! Kom langs bij ons op de Coolsingel  voor een kop koffie en maak kennis met VKOZ.

Ga terug naar de deelnemers pagina

VKOZ events & communicatie

Rotterdam

Socials

Bekijk mijn kanalen! Geef een like, tweet of start met mij te volgen.

Ga terug naar de deelnemers pagina