AboutFace/ INSA consultancy

An Gaiser

Skills

Coach Communicatie specialist Consultant Docent Gedragsanalist Inspirational speaker Non-verbale communicatie specialist Profiler Risicomanager Trainer Yogadocent

Deel deze pagina

Ga terug naar de deelnemers pagina

Omschrijving

AboutFace:

Een deel van de werkzaamheden van AboutFace worden inmiddels bij INSA-consultancy uitgevoerd. 

Binnen AboutFace geef ik nog yogalessen, yogaworkshops en inspiratielezingen.


Managing partner bij INSA-consultancy.

INSA heeft het streven mensen te helpen effectiever te communiceren met elkaar. Dieper inzicht te verkrijgen in de onbewuste onderstroom binnen de totale communicatie over en weer: de eigen rol hierin en die van de gesprekspartner(s). Dat doen wij onder meer door middel van het aanleren van vaardigheden, die mensen in staat stellen om gedrag te herkennen en zo nodig ander gedrag in te zetten om communicatie effectiever te maken.

Voor onze klanten creëren wij op een efficiënte manier diepgang en maken daarmee processen beter en trefzeker, over een breed scala van zakelijke onderhandelingen tot en met persoonlijke processen. Onze bijdrage leidt vooral tot meer inzicht, begrip en gericht handelen op het (inter)menselijke vlak, persoonlijke groei en evenwicht.

Om dit te kunnen werken wij aan voortdurende professionalisering van onszelf en onze producten, en daarmee aan het fundament voor structurele groei en continuïteit van ons concept en onze onderneming.

Als instituut voor non verbale strategie analyse zijn wij een expertisecentrum met een sterke oriëntatie op praktische toepassing in een breed scala van activiteiten, zoals coachen, onderhandelen, teamwerk, besluitvorming, conflictpreventie en conflictbemiddeling en therapie.Waarom?

An Gaiser (1980)

an.gaiser@insa-consultancy.eu

info@aboutface.nl

In 2003 kwam ik als vers opgeleide maatschappelijk werker terecht bij de reclassering als reclasseringswerker. In die functie heb ik veel verdachten en ex-gedetineerden begeleid, met als doel hen te helpen bij het versterken van hun maatschappelijke positie. Naast deze functie was ik ook adviseur aan de rechtbank. Hierbij moest ik onder andere rapporteren over persoonlijkheidsproblematiek en een inschatting maken over risico’s en de kans op recidive. De diversiteit van mensen en hun onderliggende problematiek hebben mij veel geleerd over gedrag en onderliggende emotionele belangen. Na de periode bij de reclassering heb ik de overstap gemaakt naar beleid binnen de overheid. In deze functie heb ik mijn ervaring toegepast binnen politiek sensitieve omgevingen en vraagstukken. Sinds 2014 was ik werkzaam binnen mijn eigen bedrijf, genaamd AboutFace.

Specialismen

Ik ben de INSA methode gaan gebruiken als profiling methode, zowel binnen de commerciële wereld als ook binnen de overheid. De INSA methode is voor mij één van de instrumenten om deviant gedrag te onderkennen en adviezen te geven over gespreks- en verhoortechnieken. Daarnaast geef ik trainingen in het aanleren van de INSA methode en in gedragsgerelateerd risicomanagement. Ook houd ik mij bezig met het in kaart brengen van bedrijfsculturen. Ik begeleid deze bedrijven bij het tot stand brengen van cultuurverandering.

Visie

De INSA methode heeft mij geholpen om beter in te spelen op de intenties en op de behoeften van mijn gesprekspartners. De voorspellende waarde ervan hielp mij tevens bij het argumenteren van het te observeren gedrag. Ook leerde ik mijn eigen valkuilen beter te onderkennen en effectiever te communiceren over mijn eigen behoeften in de communicatie.

Door mijn positieve ervaringen wil ik mensen inspireren het beste van zichzelf te geven, in zowel de persoonlijke sfeer als ook binnen de zakelijke context. Daarnaast hoop ik een bijdrage te kunnen blijven leveren aan een hoge mate van integriteit en veiligheid in de maatschappij.Ga terug naar de deelnemers pagina

AboutFace/ INSA consultancy

Delfgauw

Socials

Bekijk mijn kanalen! Geef een like, tweet of start met mij te volgen.

Ga terug naar de deelnemers pagina