Bookd

Rick Van der Burg

Skills

Actueel Adminstratie Bedrijfsadministratie Begrijpelijk Boekhouden Boekhouding Digitaal Eenvoudig Financieel Informeel Inzicht Maandprijs Ondernemen Salarisadministratie Supportteam

Deel deze pagina

Ga terug naar de deelnemers pagina
profielfoto

Omschrijving

Durf jij je accountant ook niet meer te bellen uit angst voor de veel te hoge factuur? Weet jij 5 minuten na het bespreken van jouw jaarrekening ook niet meer wat er nou precies is besproken? Eerlijk is eerlijk.

Bookd is er om de MKB ondernemer te helpen met de administratie, voor één vast bedrag per maand. We nemen alles uit handen van het inboeken van facturen tot de verloning van jouw personeel. Zo weet je precies waar je aan toe bent. Dus zeg maar dag tegen je oude, trage en dure manier van boekhouden. Dan houd jij tijd over voor ondernemen en leuke dingen! Klinkt goed, hè?

Wij werken jouw administratie elke 48 uur bij en controleren deze volledig, zodat de boekhouding continu bij is.
We hebben gekozen om met de beste online software pakketten te werken om je zo 24/7 inzicht te geven in jouw financiële positie. Middels een digitaal rapportage pakket heb je maandelijks inzicht in jouw bedrijf waar en wanneer je wilt.

Interesse in een nieuwe manier van inzicht? Mailen kan naar hallo@bookd.nl of je kunt bellen naar 010 - 310 40 40.

Waarom?

Ik wil graag ondernemers helpen om inzicht te krijgen in de financiën. Meer inzicht en meer controle, dat maakt het leven een stuk relaxter! Bij mij zit ondernemen in het DNA, al vanaf mijn tienerjaren onderneem ik en heb ik veel ervaring opgedaan met het financiële gedeelte van de bedrijfsvoering. De ondersteuning die ik hierbij zocht was niet te vinden. Hierdoor is Bookd ontstaan! 


Ga terug naar de deelnemers pagina

Bookd

Delft

Socials

Bekijk mijn kanalen! Geef een like, tweet of start met mij te volgen.

Ga terug naar de deelnemers pagina