KC KoevermansCoaching

Annette Koevermans

Skills

hrm advies personeel coaching mediation

Deel deze pagina

Ga terug naar de deelnemers pagina
profielfoto

Omschrijving

Soms lijkt het alsof je ‘vast’ zit in een bepaald patroon en is het prettig om een bepaalde situatie eens met een ‘buitenstaander’ te bespreken.

Wat ik doe is actief luisteren, spiegelen, ordenen en ik bekijk de situatie vanuit een andere invalshoek. Soms helpt eenvoudig inzicht u en geeft het u en uw medewerker net dat duwtje in de rug om weer verder te kunnen. Ik gun u dat inzicht. Delen van uw worsteling maakt het vaak al lichter. Ik herken door mijn ervaring veel van uw vraagstukken als het gaat om medewerkers. Ik ben in staat om mensen en organisaties weer in beweging te krijgen wanneer dit in veel gevallen onmogelijk lijkt.

Ik richt mij op MKB ondernemers en medewerkers in de regio Rotterdam en omstreken. Mijn specialisatie is gericht op het contact, de verbinding en de communicatie tussen u en uw medewerkers.Loopt u tegen hobbels op in dit contact en lijkt het er op dat uw medewerkers niet mee willen en stagneren? In veel gevallen doen uw medewerkers dat niet bewust maar worstelen zij met andere factoren.

De wereld verandert in een razend tempo. Organisaties veranderen mee en zijn als een levend systeem (bijna met een eigen leven) voortdurend in beweging. Van medewerkers wordt verwacht dat zij ‘lenig meebewegen’ in dat proces. Dat is niet voor iedereen even gemakkelijk heb ik gemerkt.  En er is niet altijd sprake van onwil. De een pakt nou eenmaal sneller het nieuwe spoor op dan de ander.

Zonder beweging van uw medewerkers, geen ontwikkeling binnen uw organisatie. Mijn doel is om medewerkers mee te nemen in die veranderingen en daarmee meer bezieling te brengen in hun werk en ook in uw werk. Ik leer hen kritisch naar zichzelf en hun omgeving te kijken en leer hen om vooral zichzelf (helemaal zoals ze zijn) mee te nemen naar het werk. Het professionele masker laten vallen en zichzelf in te zetten als belangrijkste gereedschap.

Een paar simpele vragen aan u:

  • Wanneer was uw laatste serieuze gesprek met uw medewerkers?
  • Werkt u al jaren met personeel en vraagt u zichzelf wel eens af, waar ben ik aan begonnen?
  • Heeft u helder voor ogen waar u heen wilt met mensen en uw organisatie?
  • Is het uw medewerkers duidelijk wat u van ze verwacht?
  • Hoe gaat u om met onderlinge onrust?
  • Hoe ga ik om met conflicten (verzuimt uw werknemer langdurig en is de bron een conflict?)
  • Waarom lijkt het alsof die ene medewerker ‘in zijn achteruit’ staat?

Kop koffie?

Waarom?

Ik ben Annette Koevermans opgeleid op het gebied van Management -, Personeel & Organisatie, Mediation en Coaching. Juist door de diverse HR functies die ik binnen het bedrijfsleven heb vervuld, vertrouw ik steeds meer op de kennis en ervaring die ik in die periode heb opgedaan. Resultaatgerichtheid, communicatie, mezelf zijn, inlevingsvermogen, creativiteit, humor en vooral oprechte interesse in mensen lopen als een rode draad door mijn leven. Zowel in mijn werk als privé. Ik kom het beste tot mijn recht als ik echt in contact ben met mensen.

In de loop der jaren ben ik mijzelf meer en meer bewust geworden van mijn kwaliteiten en ik heb dan ook heel weloverwogen de keuze gemaakt om als zelfstandig HRM ad interim, coach en trainer mijn loopbaan voort te zetten.

Het is mijn roeping om door middel van heldere communicatie de lijnen tussen u en uw medewerkers scherp te stellen, zodat u weer kunt doen waar u goed in bent, nl. ondernemer zijn!

Wat werkelijk de moeite waard is om samen te bereiken is dat u doelgericht gaat samenwerken met een mooie club medewerkers zonder gedoe. Wij trekken samen op en helpen de medewerkers in het juiste spoor, zodat zij hun talenten optimaal inzetten en schitteren in uw organisatie.

Mensen en organisaties in beweging brengen dat is mijn missie!

Achter de schermen werk ik samen met mijn dochter Renee (23). Zij rondt haar Master Klinische Psychologie af aan de Erasmus Universiteit in Rotterdam. Zij focust zich op het gedrag van jong volwassenen. Een voorbeeld van haar werkzaamheden is ‘power coaching’. Het werken met jong volwassenen met ADHD. Renee assisteert bij het ontwerpen van de online trainingen en heeft haar eigen coachingstrajecten met kinderen en jong volwassenen.

Minstens zo trots ben ik op mijn zoon David (20), die met een mooi vakdiploma als Kraanmachinist Grondverzet elke dag met veel plezier aan het werk gaat. Het is mooi om te volgen hoe twee verschillende kinderen zo hun eigen levenspad begaan. Dat zij kunnen doen waar ze goed in zijn en waar ze blij van worden. Dat dat hen goed af gaat, maakt mij een trotse moeder.

Ik woon samen met mijn rots in de branding Jan in mooi Kethel tegen het prachtige natuurgebied van Midden Delfland tussen Delft en Schiedam.

Gaan we aan de slag? 0654233855

Ga terug naar de deelnemers pagina

KC KoevermansCoaching

Schiedam

Socials

Bekijk mijn kanalen! Geef een like, tweet of start met mij te volgen.

Ga terug naar de deelnemers pagina