Webstijl

Willem Nederhorst

Skills

Adwords specialist conversie optimalisatie lead generatie Marketing Automation online marketing SEO Specialist Socialmedia Specialist Websites

Deel deze pagina

Ga terug naar de deelnemers pagina
profielfoto

Omschrijving

Met een enthousiast team van online marketing specialisten werken wij al sinds 2004 dagelijks aan uiteenlopende projecten met als zwaartepunt leadgeneratie, naamsbekendheid en online sales. Wij bieden het MKB de mogelijkheid om online marketing af te nemen in een abonnementsvorm. Deze abonnementsvorm, uiteraard niet verplicht, symboliseert onze visie. Online marketing is een doorlopend proces en vereist continu monitoring van de trends en ontwikkelingen in de markt. Webstijl gaat daarom graag een langdurige samenwerking met u aan voor structurele groei van uw bedrijf. Om uw online doelstellingen te realiseren werken wij flexibel, proactief, adviserend, maar vooral resultaatgericht.


Met Webstijl beschikt u over een complete online marketing afdeling waarvan de specialisten en adviseurs altijd voor u klaar staan. Ons uitgangspunt is een simpele formule:


MEER BEZOEKERS      x      MEER CONVERSIE      =      MEER RESULTAAT

Onze kernwaarden zijn:
•    Lang durige samenwerking
•    Resultaatgericht i.p.v. techniekgericht;
•    Procesmatige benadering i.p.v. een projectmatige benadering;
•    Commitment onder andere door financiering;
•    Full-service aanpak = ontzorging door inzetten van alle online technieken.


Met onze vaste kern van ruim 20 online marketing specialisten en een team van 30 freelancers, zijn wij in staat om elke online uitdaging gedegen en op efficiënte wijze aan te gaan.

Doorlopend proces
Het is een complexe en tijdrovende klus om alle puzzelstukje in de online marketingmix op elkaar af te stemmen. Is de ideale mix eenmaal gerealiseerd, dan is die vaak een maand later alweer verouderd. Wij houden de trends en ontwikkeling daarom continu in de gaten en verzorgen een doorlopend online marketing proces. Meten, monitoren, bijstellen en optimaliseren (PDCA - Plan Do Change Act): dat is wat we doen. Alles om uw online doelstellingen te behalen.

Verzekerd van continuïteit én flexibiliteit!
Uw online marketing leasen betekent dat u te allen tijde een beroep kunt doen op de expertise van Webstijl. Dat biedt gemoedsrust en vastigheid. Tegelijkertijd profiteert u van optimale flexibiliteit. Wanneer nodig kunt u de componenten intensiveren, uitbreiden of toevoegen. Bijvoorbeeld als ontwikkelingen in uw markt daarom vragen, of als u uw doelstellingen en targets wijzigen. U blijft aan ’t roer, Webstijl adviseert en voert uit.

Langdurige relatie: partnership
Webstijl gelooft in langdurige relaties. Door de serieuze commitment die we samen aangaan, leren we uw business, markt en ambities steeds beter kennen. Dit stelt ons in staat om u adequaat en volledig te adviseren. U blijft daarbij de kapitein die de koers uitzet, Webstijl zorgt voor de bemanning die alles uitvoert. Tijdens dat proces overleggen we regelmatig met u om een goed partnership te creëren en hier langdurig mee aan de slag te gaan. Als kenmerk van deze wens tot langdurige samenwerking bieden wij dan ook als enige in Nederland de mogelijkheid aan om uw complete campagne op operational lease basis bij ons af te nemen. Wij investeren graag mee in uw online succes.

Waarom?

Welkom op ons profiel, wij van Webstijl zijn in staat als uniek b2b online bureau onze klanten te laten goeien. Wij helpen bedrijven en ondernemers door de website te optimaliseren, doelgroep specifieke bezoekers te generen en hiermee nieuwe klanten voor hen te begroeten met de website. 

Wij doen dit met beproefde methodieken en  zijn in staat sales processen te optimaliseren. 

Ik kom graag met u in gesprek. 


Willem Nederhorst

Commercieel Directeur en Partner van Webstijl.

Video

Ga terug naar de deelnemers pagina

Webstijl

Alphen a/d Rijn

Socials

Bekijk mijn kanalen! Geef een like, tweet of start met mij te volgen.

Ga terug naar de deelnemers pagina