Nadia Fotografie, NINA Model Agency

Nadia Bozic

Skills

Fotografie Modellenbureau Online marketing Social Media Websites

Deel deze pagina

Ga terug naar de deelnemers pagina
profielfoto

Omschrijving

NINA Model Agency ben ik, samen met mijn compagnon Nina Mohammed begonnen, omdat wij het ideaalbeeld dat op dit moment geschetst wordt in de modewereld, maar ook in de entertainmentwereld (lees: videoclips van artiesten, promotiemateriaal voor evenementen) onrealistisch vinden. Plastische chirurgie of extreme maten zijn een standaard geworden, maar geven een slecht beeld van de werkelijkheid. Ons doel is daarom ook om de girl next door weer terug te halen.

Naast het feit dat wij de modellen willen helpen aan hun carrière, willen we ook dat ze gezond en fit zijn. Het belangrijkste doel? Dat ze beter uit de reis komen dan ze erin zijn gestapt. Persoonlijke ontwikkeling speelt een belangrijke rol: ze moeten er hoe dan ook beter uit komen. We helpen de modellen mee met hun modellencarrière, maar ook met hoe zij zichzelf moeten verkopen. Ze krijgen tips over social media, omgang met negatieve reacties en meer. Om ons heen hebben we een ongelooflijk groot team met stylisten, fotografen, visagisten, diëtisten, sportdeskundigen, mode-experts en meer. We zijn als bureau erg breed, omdat we hosts/hostessen leveren, dansers/danseressen, modellen voor de entertainmentwereld, reclame en tv-wereld, maar ook de fashionindustrie (fotoshoots, commercieel werk en catwalks). Ook is er geen specifieke leeftijd aan gebonden. All ages, all sizes. 

Ook speelt fotograferen tot de dag van vandaag nog een grote rol in mijn leven. Toen ik de kans kreeg om van mijn jarenlange hobby mijn werk te maken, kon ik natuurlijk geen nee zeggen. Mijn focus ligt op het fotograferen van bruiloften en portretten, maar ik sta open voor verschillende uitdagingen. Waarom?

Van origine fotografe, maar ondertussen ook de eigenaresse van NINA Model Agency. Een bedrijf dat zich probeert te onderscheiden door de mens zoals deze is weer in de fashion industrie een beeld te geven en hiermee de natural beauty/girl next door terug probeert te halen. Recentelijk toegetreden tot de commissie van Jong MKB Rotterdam, waar ik van grote waarde hoop te zijn. Op freelance basis vind ik het leuk om in Rotterdam centrum feesten te organiseren, websites te bouwen, logo's te ontwerpen en startende ondernemers te adviseren over creatieve marketing. Zo heb ik een tijd in de organisatie van Incentive en Chaleur gezeten, heb ik in het verleden een bedrijf in social media marketing gehad én heb ik een bedrijf in webdesign gehad. 

Ga terug naar de deelnemers pagina

Nadia Fotografie, NINA Model Agency

Rotterdam

Socials

Bekijk mijn kanalen! Geef een like, tweet of start met mij te volgen.

Ga terug naar de deelnemers pagina