Baguette & van Tulpen

Laurence Blairon

Skills

Acquisitie Beursbegeleiding Copywriting Export Frans Internationaliseren Lokalisatie Marketing Marktonderzoek Sales Social media Verkopen in het buitenland Vertaling

Deel deze pagina

Ga terug naar de deelnemers pagina
profielfoto

Omschrijving

Baguette & van Tulpen laat zien hoe leuk zakendoen met Frankrijk is: de basis voor succes op de Franse markt is onze gedegen kennis van de cultuurverschillen. Op dat fundament bouwen we heel praktisch het plan van aanpak, begeleiden de uitvoering en matchen het Nederlandse bedrijf en de Franse markt.

Van marktstudie, strategisch advies en juridische hulp… tot marketing en sales: mijn team Franstalige specialisten heeft kennis van beide talen, markten en culturen. Samen helpen we Nederlandse bedrijven aan groeiende omzet in Frankrijk – met een breed palet à la carte diensten voor zowel B2C als B2B én e-commerce.


Waarom?

Als Franstalige in Nederland heb ik altijd als wens gehad om de twee culturen die mij het dierbaarst zijn dichter bij elkaar te brengen. Want ik merk regelmatig hoe vastgeroeste beelden aan beide kanten een échte vruchtbare relatie belemmeren, zeker in het zakelijk leven.

Ik geloof dat meer begrip, meer interesse en meer samenwerking tussen Nederlands- en Franstaligen écht wederzijds voordeel oplevert. Daarom ben ik in 2017 een nieuw bedrijf begonnen, samen met een twaalftal Franse collega’s die deze visie delen. 

Bij Baguette & van Tulpen zijn we ervaren business development, marketing en sales professionals, maar daarnaast vooral verbinders. We willen de successchakel worden tussen Nederlandse en Franstalige ondernemers.

Video

Ga terug naar de deelnemers pagina

Baguette & van Tulpen

Den Haag

Socials

Bekijk mijn kanalen! Geef een like, tweet of start met mij te volgen.

Ga terug naar de deelnemers pagina