Helder[e] Fotografie

Wilma Helder

Skills

Bedrijfsfotografie Fotografie 360 graden Productfotografie Produktfotografie virtuele tours VR

Deel deze pagina

Ga terug naar de deelnemers pagina
profielfoto

Omschrijving

Helder[e] Fotografie is hét juiste adres voor:

Productfotografie: Goede professionele foto's van je producten werken omzetverhogend 

Projectfotografie: Prachtige foto's van de door jou gerealiseerde projecten om te gebruiken als referentie (bijvoorbeeld kantoorinrichting, bouw, interieurstyling) zodat een potentiële klant voor jouw bedrijf kiest

Bedrijfsfotografie: Laat met foto's het verhaal achter jouw bedrijf, je werknemers en jouw producten zien

Evenementfotografie: Van klantendag en congres tot bedrijfsfeest, een volledige weergave van het evenement is een waardevolle herinnering. Laat bezoekers en gasten de foto's achteraf gratis downloaden via een online gallery.

360 graden virtuele tours: Laat (potentiele) klanten een kijkje nemen in jouw bedrijf of jouw project met een virtuele tour van 360 graden foto's. Met een Virtual Reality bril wordt het zelfs een uniek relatiegeschenk. Bekijk voorbeelden op www.vrtouronline.nl

Waarom?

Helder[e] Fotografie:
Helder[e] Fotografie staat niet alleen voor hoge kwaliteit foto's maar ook voor heldere en duidelijke communicatie. Ik luister graag naar het verhaal achter jouw bedrijf en producten, zodat de foto's uitstralen wat jij met jouw bedrijf en producten wilt uitstralen. 

Wilma en fotografie:
Fotograferen doe ik al sinds mijn 7e, bij elke (bijzondere) gebeurtenis maakte ik de foto's. Sinds de introductie van de digitale fotografie was het niet alleen maar een hobby, maar begon het een passie te worden.  Naast mijn werk als technoloog in de chemische industrie begon ik met verschillende fotografieworkshops, een samenwerking met een fotograaf en dat leidde in 2012 tot de opleiding Vakfotografie aan de Fotovakschool Rotterdam. Ik voelde me helemaal op mijn plek en besloot mijn baan op te zeggen en me helemaal te richten op Helder[e] Fotografie, en daar heb ik nog geen dag spijt van gehad!

Waarom:
Ik houd van de afwisseling in mijn werk. De ene dag fotografeer ik producten voor een webshop of productcatalogus, de dag erna fotografeer ik een zakelijk evenement met een bekende Nederlander als gast en de dag daarna zet ik een bedrijfspand, bedrijfsproces of werknemers op de foto. 
Ik geniet ervan om de verwachtingen van de klant te overtreffen en net dat beetje extra service te bieden.

Of het nu om een grote of een kleine opdracht gaat, ik ga samen met jou op zoek naar de perfecte foto's  voor jouw bedrijf. Samen werken we toe naar een prachtig eindresultaat! Dat is Helder[e] Fotografie!

 

Ga terug naar de deelnemers pagina

Helder[e] Fotografie

Papendrecht

Socials

Bekijk mijn kanalen! Geef een like, tweet of start met mij te volgen.

Ga terug naar de deelnemers pagina