FYGI happy recruiters

Marjolein van Hal

Skills

adviseur coach docent interim recruiter netwerker verbinder

Deel deze pagina

Ga terug naar de deelnemers pagina
profielfoto

OmschrijvingFYGI Happy recruiters, de zusjes van Hal

Voor ondernemende recruiters, werkgevers en professionals die zien dat de wereld van werk aan het veranderen is! 
FYGI is een vernieuwend platform dat zelfstandige recruiters en hun netwerken verbindt met bedrijven die op zoek zijn naar recruitment capaciteit. Met inzet van de modernste technologie bouwen wij aan een netwerk van recruiters, zodat zij zelfstandig, in vrijheid verbonden, met toegewijde aandacht voor werkgever en werknemer, hun werk kunnen doen. Zodat business in direct contact staat met sociale netwerken. En er ruimte gecreëerd wordt voor ieder individu, om maximaal zichzelf te kunnen zijn en te blijven ontwikkelen. Voor zoveel mogelijk perfecte matches! Daar wordt iedereen gelukkig van! 
Waarom?

Mijn naam is Marjolein van Hal, de zus van Suzanne van Hal. 

Sinds 1 augustus ben ik samen met mijn zus aan een nieuwe uitdaging begonnen. Wij hebben ons aangesloten bij het FYGI platform Happy recruiters. Mijn achtergrond ligt niet in de recruit wereld.  Ik heb aan de Willem de Kooning academie de opleiding docent beelden de kunst en vormgeving gevolgd. Binnen het praktijkonderwijs, heb ik met heel veel plezier jaren lesgegeven als docent beeldende kunst en vormgeving. Maar, naast dat het onderwijs prachtig is, vraagt het ook veel tijd en energie. Naast mijn baan als docent heb ik een groot gezin, dat ook energie en tijd rovend kan zijn. Toen ik merkte dat de balans tussen werk en privé steeds minder werd,  ben ik op zoek gegaan naar een andere uitdaging. 

De zussen hadden al langer het verlangen om samen  "iets" te ondernemen.

FYGI bied ons het platform en de kans!

De skills die ik heb ontwikkeld binnen het docentschap en het creatieve vak, komen erg van pas binnen de wereld van recruitment. Dit maakt dat de zussen een uniek duo zijn!!

Video

Ga terug naar de deelnemers pagina

FYGI happy recruiters

Nijkerk

Ga terug naar de deelnemers pagina