NLInvesteert

Albert Lammers

Skills

Bedrijfsplan Crowdfunding Equity Factoring Financieren Financiering Financieringsregisseur Groeifinanciering Herfinanciering Investeren Krediet Lening Overnamefinanciering Stapelfinanciering Vastgoedfinanciering

Deel deze pagina

Ga terug naar de deelnemers pagina
profielfoto

Omschrijving

NLInvesteert gelooft in bereikbare financiering voor het MKB. Daarom organiseren wij zakelijke financiering ook bij u in de buurt. Als regisseur van bedrijfsfinancieringen, combineren we verschillende kapitaalsoorten tot de best passende oplossing. U wordt volledig ontzorgd. Zo kan uw bedrijf zich blijven ontwikkelen, een grote groep van financiers levert haar bijdrage en investeerders ontvangen een passend rendement.

Waarom?

Het is mijn ambitie om ondernemers te helpen bij hun groeiplannen. Hen te begeleiden bij het scherpstellen van hun bedrijfsplan. Om met een goed en onderscheidend businessplan de juiste financiering mogelijk te maken en daarmee de ambities van de ondernemers waar te maken. Dat verdient het plan!

Ik heb 20 jaar kennis en ervaring opgedaan in het bankwezen. Ik heb gemerkt dat het voor een ondernemer soms lastig is om een passende financiering krijgen, ook door de vele aanbieders die er zijn. NLInvesteert helpt de ondernemers met de presentatie van hun plannen om een (stapel)financiering te realiseren. Wij brengen de partijen bij elkaar. Als onafhankelijke partij kennen wij de weg in het complexe financieringslandschap.

NLInvesteert staat voor kwaliteit. Zowel richting de ondernemer als naar de investeerder of financier. Daarom blijven we ook na de financiering betrokken bij de ondernemer en houden wij de investeerder op de hoogte.

Neem gerust contact met mij op (06-49 21 22 09) als je hulp nodig hebt bij je strategische plannen. Ik help ze graag mogelijk te maken!

Video

Ga terug naar de deelnemers pagina

NLInvesteert

Socials

Bekijk mijn kanalen! Geef een like, tweet of start met mij te volgen.

Ga terug naar de deelnemers pagina