dataplace ; Regionale Datacenters

Olivier Claessen

Skills

Colocatie Connectiviteit Datacenter ICT IT

Deel deze pagina

Ga terug naar de deelnemers pagina
profielfoto

Omschrijving


Dataplace heeft een drietal moderne TIER III-datacenters in Nederland. Eén gevestigd onder de rook van Rotterdam ,één is gevestigd in de regio Utrecht en één datacenter in Arnhem. Vanaf deze drie locaties huisvesten wij voor een diversiteit aan klanten zowel grote als kleine IT-omgevingen. Wij onderscheiden ons van andere datacenters door onze eigen visie op een datacenter en onze persoonlijke benadering. Een visie die ten grondslag ligt aan het ontstaan van Dataplace. Jarenlange eigen ervaringen als klant van de diverse grote datacenters in Nederland hebben uiteindelijk geleid tot de bouw van ons eigen datacenter in Rotterdam. Alle in negatieve zin meegemaakte situaties zijn aangevuld met onze eigen ideeën. Ideeën over hoe technische zaken, organisatorische zaken en bepaalde procedures anders, beter en efficiënter zouden kunnen worden ingericht en opgepakt.


DE DATAPLACE FILOSOFIE

Bij het ontwikkelen van het Dataplace datacenter in Rotterdam zijn aspecten als betrouwbaarheid, efficiëntie en het milieu als kernwaarden gehanteerd. Aspecten die ook in onze andere datacenterlocaties zijn doorgevoerd. Dit zijn inmiddels kernwaarden die zijn voortgekomen uit onze missie; het leveren van kwalitatief hoogstaande datacenterdienstverlening.
Wij brengen dit in de praktijk door als partner en betrouwbare leverancier mee te denken met het invullen van de behoeften van onze klanten.

Dataplace onderscheidt zich mede door haar persoonlijke benadering en door inhoud te geven aan haar kernwaarden. Binnen de volledige organisatie van Dataplace zijn de onderstaande kernwaarden altijd leidend:

  1. Betrouwbaarheid. Als wij een afspraak maken dan komen we die na. 
  2. Klantgericht. Wij begrijpen onze klanten en zijn voor hun een vakkundige gesprekspartner. Wij doen wat we beloven en altijd dat ene stapje meer.
  3. KIS. Daar waar zaken soms ingewikkeld lijken houden wij het graag eenvoudig; keep it simple.

Waarom?

Accountmanager van Dataplace. Dataplace heeft 4 regionale datacenters in Alblasserdam, Groenekan, Arnhem en Waalwijk. Met deze datacenters helpen wij regionale bedrijven om de continuïteit van hun bedrijfsvoering te garanderen.

Video

Ga terug naar de deelnemers pagina

dataplace ; Regionale Datacenters

Alblasserdam

Socials

Bekijk mijn kanalen! Geef een like, tweet of start met mij te volgen.

Ga terug naar de deelnemers pagina