Dockbite

Vincent Vermeer

Skills

Agile apps BI tooling CRM Dashboarding Datamanagement ERP Field Management Services mobility Netwerken Output Management portal proces analyse software Workflow Analyse

Deel deze pagina

Ga terug naar de deelnemers pagina
profielfoto

Omschrijving


DOCKBITE. Shaping The Future

Dockbite bouwt online oplossingen voor bedrijven die verder denken dan vandaag. Met het gebruik van slimme development tools en artificial intelligence bouwen we intuïtieve applicaties voor bedrijven. We beantwoorden hiermee niet alleen de vraag van nu, we onderzoeken ook de vragen van morgen.

Het resultaat is meer dan een efficiëntere werkwijze of procesmatige denkwijze. Onze tools geven je een onmisbaar inzicht in jouw data. Slimme apps en dashboards die je een voorsprong geven op de markt. Ongeacht je industrie.Daarnaast is Dockbite gecertificeerd partner van het software platform Outsystems.Waarom?Getalenteerde business developer met 15 jaar ervaring in de informatie logistiek, die procesmatig goed kan identificeren wat de behoeftes zijn van mijn opdrachtgevers. Bovendien ook sterk in het samenbrengen van de juiste partners voor oplossingen binnen Document Management, CRM toepassingen en andere bedrijfsproces ondersteunde oplossingen.

Hands on ervaren Information Manager, Verbinder , DMS, ERP, CRM, Datamanagement. Brede kennis binnen van proces optimalisatie binnen diverse branches ( logistiek, zorg, zakelijke dienstverlening ) met realisering van cashflow vergroting, klaar voor de digitale wereld.

“Setting your business requirements into perfect fitting solutions”

Dockbite biedt bedrijven en organisaties oplossingen welke wel vanuit de eindgebruikersgedachte kan worden ontwikkeld en gebouwd. Dit in de vorm van een digitaal (platform/portal/mobiele tool/applicatie).
Daardoor kan de eindgebruiker of externe partij optimaal gebruik maken van de nodige hulpmiddelen om hun informatie en of processen optimaal te benutten.

Hier gaat een proces aan vooraf welke begint met de bestaande structuur in kaart brengen en omvormen tot een nieuwe structuur vanuit de eindgebruiker gedachte. Door onze pragmatische manier van werken en projecten aanvliegen volgens de Agile projectmethodiek zorgen wij ervoor dat de oplossingen schaalbaar , haalbaar en budgettair verantwoord blijven.

Deze nieuwe structuur wordt gebouwd met de nieuwste technieken zodat de oplossing optimaal meegroeit met de organisatie. Een slimme en unieke service of abonnementsvorm bij Dockbite zorgt voor continue support voor uw oplossingen.


Ga terug naar de deelnemers pagina

Dockbite

Provincie: Zuid Holland

Rotterdam

Socials

Bekijk mijn kanalen! Geef een like, tweet of start met mij te volgen.

Ga terug naar de deelnemers pagina