C&B More

Martijn Van der Kroon

Skills

aangifte bedrijfsopvolging belasting estate planning innovatiebox managementparticipatie zeescheepvaart

Deel deze pagina

Ga terug naar de deelnemers pagina
profielfoto

Omschrijving

C&B More is een belastingadvieskantoor gericht op het leveren van topkwaliteit. Het team van C&B More is jong, gedreven en ambitieus. Wij verrichten belastingadvies voor ondernemers, familiebedrijven en vermogende particulieren. Als Rotterdams bedrijf weten wij buitengewoon goed de weg in de maritieme sector, maar zijn ook actief in tal van andere sectoren. 

Onze dienstverlening strekt van advies tot aangifte. Maak hieronder kennis met ons team en u komt erachter welke specialiteiten wij in huis hebben. Mogen wij u verder helpen?

Waarom?

Martijn is gespecialiseerd in de fiscale advisering aan ondernemers, familiebedrijven & vermogende particulieren.

Zijn expertise strekt zich onder meer uit over onderwerpen als bedrijfsopvolging, managementparticipaties, innovatiebox, estate planning en VBI’s. Maar ook op tal van andere onderwerpen kent hij de fiscale weg. Kenmerkend voor Martijn is zijn vaktechnische kennis, zijn gedrevenheid voor het vak en zijn innovatieve oplossingen.

Martijn heeft Economie (cum laude) en Fiscaal Recht gestudeerd aan de Erasmus Universiteit Rotterdam (EUR). In 2013 heeft hij de postmaster Europese Fiscale Studies (Directe Belastingen) aan de EUR afgerond. Martijn heeft als belastingadviseur (specialist Personal Tax Services) bij EY gewerkt en is als universitair docent Fiscale Economie aan de EUR verbonden geweest. Hij heeft geregeld in fiscale vakbladen gepubliceerd.

Ga terug naar de deelnemers pagina

C&B More

Rotterdam

Socials

Bekijk mijn kanalen! Geef een like, tweet of start met mij te volgen.

Ga terug naar de deelnemers pagina