Sonnetje VOF

Maaike Sonneveld

Deel deze pagina

Ga terug naar de deelnemers pagina
profielfoto

Omschrijving

Wij zijn een onderneming met twee horecabedrijven te Maasland:

- pannenkoekboerderij 't Sonnetje

- Boutique restaurant Bavette


De pannenkoekboerderij is in 1992 geopend door mijn ouders. Hiervoor heeft er op de huidige vestiging ook nog een zuivelwinkel gevestigd gezeten. Nadat deze sloot zochten mijn ouders een andere afzet voor de melk van ons vee. Dit vonden ze in de vorm van pannenkoeken.

Anno 2017 hebben wij al heel wat jaren geen melkkoeien meer, echter is er wel nog steeds een boerderij, al wel op een andere locatie dan vroeger.

Op de huidige boerderij houden wij twee soorten runderen waarvan het vlees gebruikt wordt binnen Boutique Restaurant Bavette. Dit restaurant heeft in 2012 de deuren geopend.

Het restaurant heeft een uniek concept. Wij werken dus uitsluitend met het vlees van onze eigen runderen, het Wagyu en Hereford rund. In het restaurant hebben wij een prachtige Meat Market waarin onze gasten hun eigen stukje vlees, hoeveelheid en bereidingswijze kunnen kiezen.

Waarom?

Ik ben Maaike Sonneveld, eigenaresse van 't Sonnetje VOF. Ik ben geboren en getogen in Maasland, tevens de vestigingsplaats van ons bedrijf.

Na jaren in Den Haag gewoond te hebben, na hier ook de hogere Hotelschool afgerond te hebben, ben ik nu sinds kort weer terug in mijn geboorteplaats.

Video

Ga terug naar de deelnemers pagina

Sonnetje VOF

Maasland

Socials

Bekijk mijn kanalen! Geef een like, tweet of start met mij te volgen.

Ga terug naar de deelnemers pagina