ID Kompas

Silvia van den Bogaerdt

Skills

Bestaansrecht bepalen bedrijf Betekenisvol ondernemen Branding Brandmanagement Business coach Communicatie Identiteitsmarketing Marketing Merk Onderscheidend vermogen bepalen Positionering Propositie Strategie Strategisch advies Toekomstgericht ondernemen

Deel deze pagina

Ga terug naar de deelnemers pagina
profielfoto

Omschrijving

Sterk ondernemen vanuit de kern van de zaak

Ik begeleid ondernemers in het (her)ontdekken van de bedrijfsidentiteit: wie ben je als bedrijf en wat wil je betekenen voor klanten, medewerkers, stakeholders en de maatschappij. Daarmee ontdek je je werkelijk onderscheidende vermogen en de kracht van je bedrijf.

En als je dat doorvoert in je bedrijfsstrategie, denken, handelen en communicatie verstevig je je imago, werk je aan je merk, vanuit de kern van de zaak. Het levert je trouwe klanten op, die bewust kiezen met jou zaken te doen en dat heeft een beter financieel rendement tot gevolg.

Energie, richting, toekomst en verbinding is wat dit je oplevert.

Kortom: het loont, in alle opzichten, om aan identiteitsmarketing te doen.

Ik vertel je graag hoe concreet en praktisch ik met jou en je bedrijf aan de slag ga en wat het je oplevert.

Bel of mail me voor een kennismaking: 06 – 51 87 06 41 / info@idkompas.nl

Waarom?

Anders kijken, anders denken, anders doen


Ik ben Silvia, identiteitsmarketeer.

Een enthousiaste, betrokken marketeer en empathisch luisteraar, die met de juiste vragen je prikt en prikkelt en je laat inzien wat de kracht van jouw onderneming is en waarin je je onderscheidt.


Doordat ik mijn brede kennis en ruime ervaring in marketing combineer met mijn communicatievaardigheden en merkkennis, weet ik je feilloos te leiden naar jouw unieke waarde, hoe je dat naar buiten brengt en hoe dat voor je gaat werken.


Ik ben praktisch ingesteld, analytisch, doortastend en resultaatgericht. Ik zet door totdat jij je meerwaarde helder hebt, waarmee jij je bedrijf versterkt. 


Durf jij anders te kijken?

Laten we dan kennismaken en bespreken wat we voor elkaar kunnen betekenen.

Ga terug naar de deelnemers pagina

ID Kompas

Socials

Bekijk mijn kanalen! Geef een like, tweet of start met mij te volgen.

Ga terug naar de deelnemers pagina