Kenneth Smit

Paul Van Winden

Deel deze pagina

Ga terug naar de deelnemers pagina

OmschrijvingIk ben trainer en coach bij Kenneth Smit én zelfstandig ondernemer.

In 2017 bestaat Kenneth Smit dertig jaar!

Kenneth Smit zorgt als marktleider dus al meer dan 30 jaar voor waardevolle medewerkers die bedrijfsdoelen helpen realiseren. Ik mag praktijkgerichte commerciële en managementtrainingen geven, die binden en boeien en bijdragen aan het bedrijfsresultaat van mijn opdrachtgevers en aan succesvolle carrières van de deelnemers aan onze én mijn trainingen.

Trainen bij Kenneth Smit vraagt om lef en zelfvertrouwen. De lat ligt hoog. Voor onze deelnemers die er trots op mogen zijn dat ze de confrontatie met zichzelf aandurven; voor onze opdrachtgevers, managers en human resource professionals die durven investeren in een beter bedrijfsresultaat, en last but not least voor onszelf.
Want het feit, dat ik elke dag leer én aan mezelf mag werken, zorgt ervoor dat ik elke ochtend enthousiast wakker word.

Kenneth Smit: It’s tough, but it gets you there!


Waarom?


Word jij ook blij wanneer je (nieuwe) mensen en bedrijven ontmoet?
Wanneer je leert en groeit, als persoon en met je bedrijf?
Ik wel 🙂

Ik hou ervan om het gesprek aan te gaan. Te ontmoeten, verbinden, leren, trainen, sparren. 
Om lagdurige relaties te ontwikkelen en plezier te hebben tijdens die processen.

In 2017 ben ik in de wereld van professionele verkooptraining en coaching gestapt. Als trainer bij Kenneth Smit, een welbekend bedrijf in dat werkveld. Ik vind het fantastisch om elke dag nieuwe zaken te leren en ik weet, dat ik waarde lever aan verkoopcollega's, die datzelfde willen.

Ik ben mijn hele werkzame leven een verkoper, relatiemanager en marketeer geweest. In verschillende (internationale) bedrijven waar ik sportartikelen, relatiegeschenken, speelgoed en als laatste IT- en telecomdiensten heb verkocht. In loondienst, als mede-eigenaar en als ondernemer.

En ik ben in die laatste branche geraakt door alle technologische ontwikkelingen, die ons in steeds rapper tempo omringen. Naast mijn passie om Salestrainer te zijn, ben ik ook Brand Ambassador bij OneLife. Dit is een netwerk organisatie, die financiële educatie én een cryptocurrency OneCoin biedt. Want met de komst van Bitcoin en de bijbehorende Blockchain technologie verandert de wereld van betalingen ook razendsnel.

Mag ik je als Salestrainer van dienst zijn?
Of met informatie over OneCoin?
Een afspraak is zo gemaakt, ik ontmoet je graag.

Bel me op 06 - 48 52 45 40.


Ga terug naar de deelnemers pagina

Kenneth Smit

Rotterdam

Socials

Bekijk mijn kanalen! Geef een like, tweet of start met mij te volgen.

Ga terug naar de deelnemers pagina