Schaap Advocaten Notarissen

Joop Werner

Skills

Aanbestedingsrecht Arbeidsrecht Arbitrage Bestuursrecht Bouwrecht Contractenrecht Estate planning Fusies en overnames Huurrecht Intellectueel eigendomsrecht Ondernemingsrecht Personen- en familierecht Procederen vastgoedrecht

Deel deze pagina

Ga terug naar de deelnemers pagina
profielfoto

Omschrijving

Resultaatgericht, ondernemend, efficiënt en door en door Rotterdams. Al meer dan 110 jaar zet Schaap Advocaten Notarissen zich in voor een grote kring van gerenommeerde nationale en internationale ondernemingen. Dankzij onze diepgaande specialisatie in Ondernemings- en Vastgoedrecht kunnen we daarbij van grote toegevoegde waarde zijn. Als sparringpartner, als toetssteen, als ‘verlengstuk’ van uw juridische afdeling, en als vertrouwenspersoon. En in welke hoedanigheid u ons ook nodig hebt, we streven altijd naar een excellente value for money.

Schaap is een middelgroot kantoor met zo’n veertig advocaten en (kandidaat)notarissen. Door onze omvang bieden we juridische topkwaliteit met een grote persoonlijke betrokkenheid en flexibiliteit. Processen gaan vlot, contacten zijn snel gelegd en u hebt altijd een vaste contactpersoon. Efficiënt en slagvaardig.

Waarom?

Ik ben sinds 2001 advocaat in het (brede) ondernemingsrecht. Wat mij drijft is op een praktische manier ondernemers te helpen met het oplossen van problemen (en die bij voorkeur te voorkomen). Mijn focus ligt daarbij op vennootschapsrechtelijke en contractenrechtelijke geschillen, maar ook daarbuiten kunnen ons kantoor en ik u uitstekend van dienst zijn!

Ga terug naar de deelnemers pagina

Schaap Advocaten Notarissen

Rotterdam

Socials

Bekijk mijn kanalen! Geef een like, tweet of start met mij te volgen.

Ga terug naar de deelnemers pagina