Belastingadvies Jansen B.V.

Angelique Jansen

Skills

erf- en schenkrecht fusie inbreng in de BV inkomstenbelasting loonaangiften omzetbelasting splitsing vennootschapsbelasting verzorgen van de administratie

Deel deze pagina

Ga terug naar de deelnemers pagina
profielfoto

Omschrijving

Belastingadvies Jansen B.V. (handelsnamen: Belastingadviseur Angelique en aj-advies) is opgericht door Angelique Jansen, een belastingadviseur met 16 jaar ervaring,  en houdt kantoor te Rotterdam-Zuid aan de Driemanssteeweg 606. Deze ervaring heeft zij opgedaan bij een middelgroot Accountant en Belastingadvieskantoor in Zuidwest Nederland. Die ervaring is opgedaan in de aangiftepraktijk en in de advisering voor de MKB-praktijk.

Zij heeft een ruime ervaring met het verzorgen van de administratie, omzetbelastingaangiften, loonbelasting aangiften, concernherstructureringen, fusie, splitsing, bedrijfsopvolging, inbreng van een eenmanszaak in een B.V., aangiften inkomstenbelasting en complexe aangiften vennootschapsbelasting.

Belastingadvies Jansen B.V. is aangesloten bij het Register Belastingadviseurs (RB). Het RB is een actieve en praktijkgerichte beroepsvereniging die de belangen behartigt van ruim 7500 aangesloten leden. Dit gebeurt onder meer door intensief overleg met het ministerie van Financiën, de Belastingdienst en de andere beroepsorganisaties en door leden informatie en daadwerkelijke hulp bij de praktijkuitoefening te bieden. Adviseurs die lid zijn van het RB beschikken over actuele vakinhoudelijke kennis op het gebied van belastingadvies. Zij houden voortdurend hun kennis op peil door het lezen van vakliteratuur en het volgen van permanente educatie. U bent dus verzekerd van een up-to-date advies. Daarnaast zijn de leden gebonden aan beroepsregels en onderworpen aan tuchtrechtspraak.

Waarom?

Ik ben per 1 januari 2017 voor mezelf begonnen als zelfstandig belastingadviseur in de Regio Rotterdam. Ik heb naast de Universitaire opleiding Fiscaal Recht de opleiding Belastingconsulent en de opleiding Belastingadviseur bij het Register Belastingadviseurs gevolgd.

Ik ben 47 jaar en heb na mijn studie bij 2 werkgevers gewerkt. Vanaf 1991 tot 2000 in het bankwezen en vanaf 2001 tot nu in de fiscaliteit. Zowel op financieel gebied als op fiscaal gebied heb ik meerdere opleidingen gevolgd en afgerond.

In mijn privéleven ben ik sinds 2010 vrijwilliger voor Stichting de Vrienden van de Vier Heeren. Deze stichting houdt zich met name bezig met de sociale en maatschappelijke integratie van de bewoners van de zorgboerderij de Vier Heeren in Rotterdam-Zuid.

Ga terug naar de deelnemers pagina

Belastingadvies Jansen B.V.

Rotterdam

Socials

Bekijk mijn kanalen! Geef een like, tweet of start met mij te volgen.

Ga terug naar de deelnemers pagina