Brightideaz

Maria Berkenveld

Skills

Accountability advisering ondernemers coaching diversity empowerment evenementen financiele planning interimopdrachten koppelen binnen netwerk netwerken ondersteuning ondernemers personal finance Sociale vaardigheden trainingen workshops

Deel deze pagina

Ga terug naar de deelnemers pagina
profielfoto

Omschrijving

BRIGHTIDEAZ is een initiatief van Maria Berkenveld.

BRIGHTIDEAZ wil het ondernemerschap bevorderen door mensen te ondersteunen bij het realiseren van hun doelstellingen.
Daartoe biedt BRIGHTIDEAZ haar relaties:
Workshops, trainingen en seminars om kennis en vaardigheden verder te ontwikkelen.
Producten en diensten, specifiek voor ondernemende mensen en geleverd door geselecteerde partners.
Netwerken van en voor professionals om ideeën te genereren en business te creëren.

BRIGHTIDEAZ wil een internationaal netwerk opbouwen van  ondernemende mensen die elkaar inspireren, elkaar helpen en samenwerken om hun doelstellingen te realiseren.

De centrale waarden van BRIGHTIDEAZ zijn:
Ontwikkel jezelf! Stel jezelf doelen om iets nieuws te creëren of om iets te verbeteren, en realiseer deze doelstellingen.
Passie inspireert creativiteit en motiveert om doelen te bereiken. Kiezen voor passie is kiezen om alles uit het leven te halen wat erin zit. Met minder genoegen nemen is geen optie.
Samen stel je doelen, samen zet je er de schouders onder om doelen te realiseren. Samenwerken vereist delen, en het bouwen en onderhouden van netwerken.

Waarom?

Maria Berkenveld werkte 23 jaar als Private Banker bij o.a. ING, ABN AMRO, Fortis Mees Pierson en Banque Artesia.
Maria Berkenveld is geregistreerd als financieel planner (FFP) en gebruikt haar kennis en deskundigheid in workshops en lezingen.

Maria is een natuurkracht-netwerker die graag haar ervaringen en contacten deelt. Daarmee is ze de aangewezen persoon voor een ieder die wil groeien op het gebied van contacten leggen, jezelf presenteren en solliciteren. Vanuit haar passie voor en interesse in mensen stimuleert zij anderen om vol vertrouwen de toekomst tegemoet te treden.

Binnen BRIGHTIDEAZ verzorgt Maria trainingen voor ondernemers. Daarnaast begeleidt en stimuleert zij ondernemers. Door gebruik te maken van creatieve trainingsmethoden krijgen ondernemers in een korte tijd praktische oplossingen en suggesties om hun onderneming naar een hoger niveau te tillen.

Binnen MKB Rotterdam Rijnmond is Maria ambassadeur. Met het benoemen van Ambassadeurs wordt de onderlinge band tussen onze leden verder versterkt en zullen onze leden eens te meer het door ons beoogde “warme bad” ervaren. Onze ambassadeurs gaan, samen met ons, de contacten onderhouden met de overige leden. Dit contact kan bestaan uit een telefoontje, een mailberichtje, maar ook uit een persoonlijk gesprek of een uitnodiging om een keer mee te gaan naar één van onze bijeenkomsten. Onze leden krijgen hun “eigen” Ambassadeur. Zij staan altijd klaar voor vragen, opmerkingen, suggesties e.d.

Ga terug naar de deelnemers pagina

Brightideaz

Rotterdam

Socials

Bekijk mijn kanalen! Geef een like, tweet of start met mij te volgen.

Ga terug naar de deelnemers pagina