Korff Advocatuur

Eliane M.T. Korff

Deel deze pagina

Ga terug naar de deelnemers pagina
profielfoto

Omschrijving

http://www.korffadvocatuur.nl/voor-wie

Korff Advocatuur - topadvocatuur

Heeft u goede hulp nodig op het gebied van arbeids- en ambtenarenrecht, letselschade of het tuchtrecht? Zowel voor (overheids)werkgevers, werknemers/ambtenaren, slachtoffers met letselschade als voor aangeklaagde vrije beroepers leveren wij snel de juiste informatie. Liefst dezelfde dag nog. Wij zijn daarom altijd bereikbaar: 24 uur per dag, 7 dagen per week. Dus ook ’s avonds, in het weekend en tijdens onze vakantie, omdat wij volledig gedigitaliseerd zijn. Zo heeft u altijd direct een vergaand gespecialiseerde advocaat aan de telefoon/via skype die luistert en desgewenst direct kan schakelen volgens de besproken strategie. 

Wij adviseren, procederen en onderhandelen in vele verschillende soorten (internationale) zaken en voor alle gerechtelijke (internationale) instanties. Wij spreken Engels, Frans, Duits en Spaans en schakelen ook regelmatig professionele Chinese en Russische tolken in voor cliënten.

Dus twijfelt u wat te doen? Wij geven u direct de benodigde uitleg en advies wat (niet) te doen. Neem nu contact op voor goede hulp en snelle informatie.

Waarom?

Zie: www.korffadvocatuur.nl

http://www.korffadvocatuur.nl/profiel

Eliane Korff is een bevlogen arbeids-, ambtenarenrecht, letselschade- en tuchtrecht advocaat. Zij is tevens eigenaar van Korff Advocatuur. Als jurist is zij al 20 jaar werkzaam in genoemde rechtsgebieden. In 2010 behaalde zij het examen van de Specialisatieopleiding Grotius Arbeidsrecht en mag zij zich sindsdien specialist arbeidsrecht noemen. Eliane Korff is een gepassioneerde advocaat maar geen standaard advocaat. Zaken benadert zij altijd vanuit een andere, unieke en vooral niet 'standaard' hoek. Dit werkt voor haar cliënten zeer goed en naar volle tevredenheid. Zij omschrijven Eliane Korff als een zeer goede onderhandelaar, iemand die unieke out of the box oplossingen aandraagt, die nergens bang voor is met een diepgaande kennis van het arbeids-, ambtenaren-, letselschade- en tuchtrecht.
Eliane Korff studeerde in 1995 af in Rotterdam en treedt sinds die tijd zowel in Nederland als in het buitenland op voor cliënten. Zij woonde zelf ook meer dan vijf jaar in het buitenland. Zo woonde zij tijdens haar studie in Frankrijk, Zwitserland en Afrika. Na haar afstuderen woonde zij jarenlang in België. Zij spreekt meerdere talen.
Eliane Korff startte haar juridische loopbaan als bedrijfsjurist bij de grote werkgeversorganisatie InRetail en stapte vervolgens na 8 jaar over naar de advocatuur naar Loyens & Loeff advocaten, notarissen en fiscalisten te Rotterdam, naar de Praktijkgroep Arbeidsrecht. Vervolgens zette zij haar loopbaan voort bij een middelsgroot kantoor in Den Haag, Salomons van der Valk advocaten en wenste uiteindelijk na een tussenstop bij een nichekantoor arbeidsrecht, Aantjes Advocaten te Den Haag, per 1 november 2016 haar eigen kantoor te starten in Rotterdam. De vliegende start van haar eigen kantoor maakt dat er niet alleen een hechte samenwerking is met andere professionals en een gespecialiseerd netwerk om zo geïntegreerde dienstverlening te kunnen bieden, maar tevens dat reeds nu uitbreiding van het kantoor aan de orde is.
In 2010 behaalde Eliane Korff als gezegd de Grotius Specialisatie Opleiding Arbeidsrecht; het ambtenarenrecht maar ook het sociaal zekerheidsrecht en onderwijsrecht maakten hier eveneens onderdeel vanuit. Ook in de praktijk heeft zij veel ervaring opgedaan met laatstgenoemde rechtsgebieden.

Zij is lid van de specialisatievereningingen:
- Vereniging Arbeidsrecht Advocaten Nederland (VAAN);
- de Vereniging voor Arbeidsrecht (VvA);
- de Vereniging Haagse Arbeidsrecht Advocaten (VHAA). 

Eliane Korff geeft regelmatig lezingen. Tevens is zij auteur voor Wolters Kluwer voor het online SmartNewz Arbeidsrecht en publiceert zij iedere week voor hen. De publicaties zijn op deze websites terug te vinden. Klik hier voor haar publicaties.

Eliane Korff houdt cliënten en geïnteresseerden via social media (LinkedIn, Facebook en Twitter) op de hoogte van actualiteiten binnen haar vier specialisaties arbeids- en ambtenarenrecht, letselschade en tuchtrecht.

Via de Nieuwsbrief Korff Advocatuur kunnen (niet)cliënten zich wekelijks laten informeren over actualiteiten binnen de specialisaties en meer in het bijzonder over de relevantie hiervan voor hun business. Zo wordt gratis kennis gedeeld op de gebieden arbeids- en ambtenarenrecht, letselschade en tuchtrecht en worden cliënten tijdig geattendeerd op eventuele actualiteiten. Met name HR en juridische afdelingen maken hier veelvuldig gebruik van. Via info@korffadvocatuur kunt u zich per e-mail gratis aanmelden voor deze dienstverlening. 

Eliane Korff is bereikbaar via korff@korffadvocatuur.nl of via +31(0)6 46 100 162.


Ga terug naar de deelnemers pagina

Korff Advocatuur

Rotterdam

Socials

Bekijk mijn kanalen! Geef een like, tweet of start met mij te volgen.

Ga terug naar de deelnemers pagina